Kuzuannesi_ Merhaba, sol göğsümün sol alt kısmında bi kitle var hamileliğin son ayında farkettim bebeğim 3 aylık. Ters şekilde emzirdigimde kitle küçülüyor bu konuda bilginiz var mi
minikmucizem34 Kuzuannesi_ benim 19 yaşımdan beri var sağ göğsümde biopsi yaptırdım temiz çıktı o zamanlar senede bir kontrol ettir demişti doktor ama ona sıra gelmiyor bi türlü şimdi 29 yaşındayım ağrım sızım yok öylece duruyor yıllardır biopsi yaptırıp emin olun siz herşeyden ama belki çok basit bişeydir ama yine de içiniz rahat olur
gbkorkmazzzzzz Bende hamileliğimin son aylarında farketmiştim sol göğüsümde alta doğru biyopsi oldum ne olur ne olmaz. Süt bezesi de olabilir ama olmaya da bilir. Mutlaka doktora görünün mutlaka
gbkorkmazzzzzz Kuzuannesi_ yok ya bende inanılmaz korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı hissetmedim bile
minikmucizem34 Kuzuannesi_ evet ben hala bahsederken canım acıyor 10 yıl geçmiş ama çok canım yanmıştı belki şuan farklıdır geliştirilmiştir her yıl yeni bişeyler çıkıyor kolay acısız yolu bulunmuştur inşallah