Melis1706 Momyfat93 ben baska sehirde ve hastanede yaptim ama o an kim varsa bence benim mesela oyle oldu sabah gittigim icin diger ebe gitti baska ebenin mesaisi baslamisti
Nurcuks11 Momyfat93 ssvd yapacaksanız dışardan özel ebe tutmanızı istiyorlar yoksa yapmıyorlar nunarasını verdiği ebeler ücretli doğum anınızda gelip doktorla birlikte çalışıyor
Momyfat93 Melis1706 aa bide değişiyorlar mı öyle 🙄 ben ssvd için medicana da bi doktora gidiyorum. 2 ebe numarasını verdi bunlarla görüş diye o yüzden merak ediyorum hangi ebeden memnun kaldılar
Mineklerinannesi Momyfat93 sanırım Şenay hanımla Ayşen hanımı önerdi… Ben Şenay hanımı tercih ettim mükemmeldi
Momyfat93 Nurcuks11 ssvd için görüştüğüm ebeler malesef ağustos ayı için kabul etmediler dolular 😓 bana başka ebelerin numarasını verdi
Momyfat93 Mineklerinannesi evet Aysun ve şenay ebeyi söyledi ama ikiside kabul etmiyor ağustos ayı için . Şenay ebe de ayın 15i sonrasıni söyledi ama ben galiba o zamana doğururum 🤭 neler yapıyor nasıl yardımcı oldu doğumda