Kuzey280518 Bebekleriniz ne zamn yüz üstü dönmeye başladı oglum 5aylık hala tam dönemiyor 1ay erken doğdu bu arada
Balannesi Kuzey280518 Bu tamamen bebekten bebeğe değişiyor erken ya da geç diye düşünmeyin. Benim bebeğim 3 aylıkken dönmeye başladı tam dönmeside 5 aylıkken oldu. Şu an 6 aylık. Fakat yakınımın bebeği 6 bucuk aylık olmasına ragmen cok hareketli bir bebek olmadığı için dönemiyor. Yapabileceğiniz ona uygun yerde ortam sağlamak biraz uğraşmasını sağlamak gerisi bebeğinize kalmış😊
Baharellezi Kuzey280518 benim beneğimde 6 aylık olacak bir kaç gün sonra çdönmüyor henüz doktora sordum dönmek istemediği için dönmüyordur dedi .muayene etti oturtttu baktı oturması çok güzel 8 aylık gibi dedi ,endişe etmeyin bazı bebekler geç dönüyor
Duru91 Baharellezi merhaba benim bebeğimde 6,5 aylık ama hala dönmüyor sizin ki ne zaman dönmeye başladı.
Kuzey280518 Doğru söylüyosunuz her bebek farklıdır ne zaman isterse ozamn dönecektir inş. biraz erken doğduğu için ben çok evham yapıyorum oyüzden herşeyi takıyorum kafama acaba o ne zamn yapcak bunu ne zamn yapacak diye
Baharellezi Duru91 merhaba 9.5aylıkken döndü biraz tembeldi birazda tombul çok hareketli değildi ,ama 1 yaşına gelmedende kalktı yürüdü .her bebeğin gelişimi farklı oluyor .benim 4 çocuğum var hepsi farklı zamanlarda emekledi döndü ve yürüdüler
Baharellezi Duru91 merhaba 9.5aylıkken döndü biraz tembeldi birazda tombul çok hareketli değildi ,ama 1 yaşına gelmedende kalktı yürüdü .her bebeğin gelişimi farklı oluyor .benim 4 çocuğum var hepsi farklı zamanlarda emekledi döndü ve yürüdüler