YSelim Emiriannesi bebeğiniz kaç aylık 6 yaşına kadar alerji testleri negatif çıkar benim oğlumun da süt alerjisi var ya süt diyeti yap yada yapamam dersen alerji maması al kakada kan yüksek alerji belirtisi demişti doktorumuz acil önlem alman gerekir 😕
Emiriannesi YSelim süt alerjisi olsa kakası temizlenmezdi çünkü sürekli tüketiyorum peynir yoğurt kaka bi on gün kadar temizdi ben yemediğim bi kaç ürünü alerji değil diye yedim ondan sonra tekrarladı
Hsrtgndz Emiriannesi bende aynısını oglumda yasamistim süt alerjisi çıkmadı bizde doktor ne yapsak igrenmesi şuan biraz zor takip edeceksin kendini ne yediginde yapıyor diye dedi bende öyle yapmistim benimki antep fistigindan dolayı olduğu çıkmıştı
fatmalardanbiri unsuzkek merhaba. Rota aşısını yaptirdiniz mi peki bebeğinize? Bizde de kakada kan geliyo ve rota aşısı zamani geldi. Aşi alerji durumunu daha da tetikler mi acaba diye düsunuyorum
Emiriannesi fatmalardanbiri rota aşısı bizde yaptırdık ve bi yerde okumuştum aşıda yapıyor diye ben ondan da şüphelendim ama tekrar geliyor o yüzden bizimki ondan değil
Hsrtgndz Emiriannesi kendin o şekilde takip ederek bulabilirsin şuan en kesin zaten geçmiş olsun kuzum
Simgetuna- Elif1432 ben 4 aydır bununla uğraşıyorum 😔 çok zorlu bi süreç çok saçma şeylere allerjisi var ve kendim buluyorum
Elif1432 Simgetuna- Bende 4 aydır uğraşıyorum süt ürünü yumurta kuruyemiş hiçbirşey yemiyorum ama hala devam ediyor alerjik mamaya geçeceğim