Sedossh oğlum 10 aylık oldu hâla doğru düzgün temizlik, yemek yapamam.Bazen kendim yaparım bazen kayınvalidem sağolsun yapıp gönderir bazen de dışardan yeriz.Temizlik zaten bebekle çok zor bunları hiç aklına getirme yemek,temizlik evet önemli ama bebek daha önemliymiş ben 10 ayda bunu anladım daha doğrusu oğlum bana bunu öğretti.4 ay boyunca her an ağladım “hep böyle mi olacak? Evim pis mi kalacak? Yemek yapamadım ne yapacağım? Çamaşırlara bak yıkanması lazım birikti!! Uff bunları ne ara asacağım? Ne ara katlayacağım? Kuaföre bile gidemiyorum!!” der dururdum kendi kendime.Lohusalık depresyonunu dibine kada yaşamışlardanım hayatım bitti diye düşünüyordum bence bir çok kadın da aynı şekilde sadece kadınlara diretilen “sen annesin şikayet etme! Sen annesin o zaman niye doğurdun?” lafları bizi bu hâle getiriyor.İçini ferah tut hepsi sırayla geçecek bir gün 3 çeşit yemek yapacaksın bir gün yemeğin olmayacak belki her hafta belki her gün temizlik yapacaksın bazen olacak evini afedersin bok götürecek.Her şeyin bir oluru bir yolu var sen bebeğine ve kendine vakit ayır zamanla her şeyi oturtursun merak etme 🌸