babyandmom1 Birisibirisi akşamları park. Gündüz dükkan bahçesinde gezinip duruyor dışarıda gördüğümüz şeyleri konuşuyoruz. Evde de günlük 1 saat çizgi film izlemesine izin veriyorum. Müzik dinliyoruz. Kuru boyaları var defterini o karalar. Benden de kedi köpek çiçek çocuk çizmemi ister. Duvarlarımız hep boya oldu🤷🏻♀️ oyun hamuru ve kum oynamayı da çok seviyor. Doktorculuk oynar muayene ederim ben onu o da Niloyasını 😂 bazen kitap okuruz. Çocuk akademinin aktive ve dikkat setini almıştık bazen onları yaparız böyle geçiyor. Çoğunlukla dışarıdayız özgürce dolaşıp çevreyi tanıyor☺️
egelsenkonuss Birisibirisi boyama yapıyoruz, küçük legene su koyup içine köpük sabun sıkıyorum onunla baya oynuyor, şemmame açıp dans ediyor 😄, bebeklerini oynatıyor, kek yapıyoruz, her gün dolapları birlikte düzeltiyoruz çünkü çok dağılıyor
kitapkurdubebeninanasi Birisibirisi merhabalar oğlumla her gün yeni oyunlar etkinlikler deneyler deniyoruz. Bu yaptıklarımızı instagram ve tiktokta ‘harikaaktiviteler’ hesabimda paylaşmaya başladım. Yapması kolay az malzemeli oyalayici dil gelişimini motor becerilerini destekleyici oyunlar. Küçük bebekler için de sık sık öneri paylaşıyorum. 2 yaş ve üzeri için bol bol paylaşım var sayfamda Bakabilirsiniz isterseniz fikir olur size de😇
basakhanim34 Oyun hamuru ve kinetik kum çok seviyor. Lego ile şekiller yapıyoruZ en çok bebek evini seviyor sürekli bebekleri konuştur diyor
momandad_16 babyandmom1 bende istiyorum kinetik kum almak oynasın diye de merak ettim heryer batımyor mu diye gerçi batsın yani temizlenir