Oznurozer Cnprtk çoğunlukla küçükte olsa oluyor aslında. Ama emerken bazen cuk cuk ses gelir onlar da baya sıkıntılı gazlar oluyor😏
Ebrumtmt Gaz damlası kullanıyorum emziryrıım sırtını sıvazlıyorum çıkan birşey olmuyor memede uyuya kalıyor yatırıyorum ama uzun süre uyumuyor en fazla 1.5 saat uyuyup uyanıyor gazı olup olmadığını nasıl anlarım
Ygtek Ebrumtmt gazı olsa uyumaz zaten uyanır canım ama ben her ihtimale karşı enzirdikten sonra omzumda biraz patpatt yapıyorum varsa zaten anında cıkıyor yoksa da hemen yatırıyorum bi süre sonra uyanmıyor zaten bu sekilde alışıyor
Minikyavrum Ebrumtmt ayaklarını karnına çekip surati kızarıyorsa sürekli uyurken mutsuz huzursuz bir ifadesi varsa Gazi vardır ve emerken memenizle savaşır gibi yapıyorsa gazlı bir bebek annesi olarak 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Ebrumtmt Ygtek geceden beri hiç uyumadı hala uyutmaya çalışıyorum uyumuyor popusunda hafif kızarıklık var piştikten dolayı ağlayıp uyumuyor olabilir mi ?
Ebrumtmt Minikyavrum hepsi mevcut bebeğimde ama çıkaramıyorum gazını napmam gerek alttan kendi çıkarıyor üstten beceremiyorum çıkartmayı sanırım naptıysam çıkmıyor
Cnprtk Ebrumtmt dünde bnmki yeşil kala yapmış temizledm ama poposunda koyuluk var kakadan mı yoksa morluk mu çözemedim
Ygtek Ebrumtmt olabilir canım onun dışında karnının tok olduğundan veya odanın ısısının iyi olduğundan emin misin?
Ebrumtmt Cnprtk alttan yapınca bağırsakları rahtalıyormuş üstten yapınca midesi rahatlıyormuş öyle söylemişti doktorum altyan bebekler çıkarız sen üsttekini çıkarmya çalış demişti
Besteee Cnprtk sırtına pat pat vurunca genelde bende cıkaramıyorum o yüzden sırtını alttan yukarı doğru sıvazlıyorum gazı varsa zaten rahatsız oluyor zorlanarakda olsa çıkarıyor 5 aylık hala her emzirmede gecededahil çıkartıyorum
Ebrumtmt Ygtek sürekli emiyor sütüm geliyor peteklerde açık sıcak ev 22 günlük daha başka sıkıntısı olabilir mi
Ygtek Ebrumtmt ya bazende bebekler hiçbir sıkıntısı yokkende böyle yapabiliyorlar şimdi bilemedim ki bwnim oglumunda günü gününü tutmuyor vall