Pandaa Merhaba bebeğim 36 günlük ilk günlerde bol bol gelen sütüm stres yorgunluktan yok denecek kadar azaldı neler yapabilirim tecrübeli anneller..
Mooms Pandaa Su çok önemli bol bol için, tahin helvası, hurma, ceviz, fındık, badem, rezene çayı bunlar da etkili olur. Bir de bestlak damla süt artırmaya yardımcı oluyor doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz
Gokcenur_55_61 Pandaa bol bol su için komposto yapın yani şerbet Bn ilk başlarda 1 bardak su 1 bardak komposto içtim hurma da tükettim ama en önemlisi su
neon12 Pandaa diyer yaptım azaldı sonra bıraktım. tahin pekmez tahin helvası fındık badem hurma incir komposto bulgur pilavı dereotu lor peyniri bestlak damla e bebekteki emzırem anne içecegi ve cıkolatası.tekrar arttı
Pandaa Pandaa Polannem ilk zamanlarda çok yemiştim ztn sütüm o kadar çok geliyordu ki akıyordu sürekli göğsümden ama bebeğimin kalbinin delik olduğunu öğrendik bendede vardı doğuştan onun üzüntü ve stresiyle şuan çok azaldı :( anne sütü de malum çok önemli yani sağlığı açısından ne yapicam bilmiyorum
Pandaa Buse_asya23 evet ama çok küçük olduğu için uyku uyuyamıyorum 5 günlük olduk hep yanlızdim doğumum da çok zor gecti eşimde sürekli çalışıyor uyku uyuyamıyorum bile doğru düzgün bebekle ilgilenmekten nezmn uyudu uyuyim desem kafamı yastığa koymamla ağlamaya başlıyor
Aynenkanka Pandaa ilaç değil eczanelerden direkt alabilirsn e bebekte de var, onu bulamazsan galactago al. Maltana iç, kuru incir ye
Mooms Pandaa Birisi benim yerime yanıtlamış bu soruyu teşekkür ederim :) evet eczaneden direkt alabilirsiniz ilaç değil doktorunuza danışın deme sebebim yine de kafama göre önermiş olmamak içindi. :) Bu yiyecekleri yiyip içmenin yanı sıra daha da önemlisi stres yapmamak. Sütüm azalıyor sütüm bitiyor bebeğimi emziremeyecek miyim diye düşüncelere kaptırmayın kendinizi. Biliyorum bir anne olarak endişe duymamanızı anlıyorum. Ama lütfen emzireceğinize inanın. Ben bebeğimi emzireceğim deyin kendinize. Stres, düşünceler çok etkiliyor bu durumu.
Buse_asya23 Pandaa anlyorm seni bzlerde ayni yollardan geçtik te insallah birileri sana destek çıkarda uyuyablrsn ? benim uyuyup uyannca göğüslerm süt doluyordu
Polannem Pandaa sütü moral bozukluğu yorgunluk uykusuzluk çok etkiliyor. Allah bebeğinizin şifasını versin inşallah. Siz güçlü olun kafanızı rahat tutmaya çalışın o miniğin size ve sütünüze çok ihtiyacı var 🌺
Pandaa Buse_asya23 gerçekten çok kötü bı duygu bebeğime yetemiyor gibi hissediyorum sürekli sinirlerim çok bozuldu bulgur pilavı yersem birazda uyursam birz bı doluluk oluyor evt ama 2 3 kere emzirebilecek kadar değil nazara mı geldik ne oldu anlamadım yani o kadar fazla sütüm gelirken bı anda böyle olmak zor
Buse_asya23 Pandaa olabilir askm valla benimde 2,5 aydan snra aynisi geldi basima , ama ben cok sagliksiz beslendim. cok gec kahvalti yaptm meselaa oyle oyle azaldii mama baslamak zorunda kaldim. ama sen yinede oyle dsunme senjn ve bebeginin cani sağ olsun yapacak bsy yok, iyi düsün kendini cok ypraatma. sağımda yapablrsnn bak ayni zamanda
Pandaa Gokcenur_55_61 şeker şerbeti duymuştum onu da yapıyım ztn sıcak havalardan suyu bol içiyoruz ama ben dayanamayıp soğuk içmeye başladım bı 10 günlükken
Gokcenur_55_61 Pandaa stres yapmayın bol bol su için şerbet yapın göreceksiniz sütünüzün arttığını inşllaAllah