Acelyaa Çok üşüyorum sanırım ateşim çıkıyor , her yerim sızlıyor gibi uykum geliyor sağ göğsüm dün taş gibi oldu dokununca değince bişeye acıyor sağdıktan sonda birden ateşim yükseldi hala sızlıyo sizce neden olur ? Ateşim de yükseliyor
seymaaras Acelyaa Mastit olmuşsunuz. Süt damarlarının tıkanıp iltihaplanması. Doktora gitmelisiniz. Size ilaç verecek ve geçecektir.
Cihangr Acelyaa olmasının bi çok nedeni var youtube ayşe ebenin açma masajı ardından sağma masajını yapıp sağ devamlı o göğüsünü emzir emzirdikten sonra gene sağ sıcak tuluk koy sıcak duşta tarakla tara sağ ben böyke atlattım
Garfield Acelyaa bebek göğsü tam boşaltamıyordur her emzirmeden önce göğsünüze sıcak su veya sıcak havlu koyun sonra emzirin emzirdikten sonra göğsünüzü sağın sağımdan sonra sert olan bölgeye soğuk kompress yapın bir havluyla (havluyu buzluğa atabilirsiniz) 24 saat sonunda bir hafifleme yoksa bir kadın Doğum uzmanına gidin antibiyotik başlayacaktır.
seymaaras Acelyaa Bende sürekli emziriyorum bende de bi ara olur gibi oldu. Ateşim çıkmaya başlamıştı ama geçti kendi kendine. Siz gidin mutlaka doktora🤗
Acelyaa Cihangr çok fazla ateşim çıkmasa dün sağdım boşaltmak için ama 125 cc çıktı sağsam daha da geliyor nasıl boşalacak anlamadım🤒
Cihangr Acelyaa o kadar ilacı vucüduna almaktan iyidir bide garanti de değil valla benim gece olmuştu saat 12 de bir uyandım sol göğüs taş gibi pert sabaha kadar hiç uyumadım devamlı masaj emzirme sağma sıcak tuluk zaten o halsizlik ateş uyutmadı beni ama farkında olmadan mememi kurtarmışım çol şükür. Ayşeebenin o bastırma yöntemini her emzirmeden önce yap git sağ duşu yap tuluğu yap devamlı uğraş oku göğüsüne . Birde sertlik olan yeri bebeğin çenesine getirip emzir oda çok fayda sağlıyor . Sağma masajlarını biliyor musun o bezeyi eze eze küçülte küçülte sağdım devamlı saatlerce uğraştım
Cihangr Acelyaa pompa tam boşaltmıyor gereğinden fazlada sağma bu seferde sütün artmaya başlar o tıkanık olan yerden süt gelmesi önemli olan diğer damarlardan değil