Cagnimanne Kaç aylıkken kaç yaşındayken yada tam akıcı konuşmaya başladınız? Şuan aynı ayda olduğumuz bebisler sizlerde durum nedir?
Iki_pasa_annesi Cagnimanne canım valla biz tam herkesin anladığı yaşı 4 du ondan önce sadece ben anliyordum şuan 6 ya gircek bazı kelimeleri anlasilmiyor
Birdunyabircennetannesi Cagnimanne 26 aylık 21. Ayına kadar kelimesi yok denecek kadar azdı anne bile demiyordu Ayında bir anda açıldı
aysenurkn Cagnimanne 30 aylık şakır şakır konuşuyor. Her lafı da anliyor herkesle de anlasıyor maşallah aşırı girişken kaynaşabilen bi çocuk. Babasina cekmis 😂
Cagnimanne Birdunyabircennetannesi biz geç mi kaldık? 34 aylik olucaz üçlü cümle kuruyor anne baba nerde veya anne kaka nerde bisey istemediğinde hayir değil buyuk dutdut nerde falanndiyor ama akıcı değil belirli şeyler hep .
Cagnimanne Birdunyabircennetannesi ama bana hep bizim gibi konuşması gerekiyordu diye diye beni delirttiler .
Birdunyabircennetannesi Cagnimanne Her çocuk bir değil takılmayın herkes boş konuşuyor yalnız değilsiniz böyle baskıları herkese kuruyorlar