Pearlyyy Kızlar selam bebeğime mama ile devam etmek zorunda kaldık, 5. Ayda kaç ölçek mama veriyorsunuz ve kaç saat arayla beni bi yeşillendirin🌸
Mdnlna Pearlyyy bebekten bebeğe değişir aynı olmaz mesela 3bucuk aydan beri 150cc iciyo 5 olcak hala 150 iciyo
Bebegimm1 Pearlyyy ne kadar istiyorsa o kadar yapıp verin o aydaki bebek fazlalıgı istemez doydugunu belli eder
Pearlyyy Sanem1704 3 saatte bir 120 veriyorum ama sanki daha çok istiyor gibi. O yüzden danışmak istedim
Sanem1704 Pearlyyy benim bebeğim sadece mama.ile besleniyor 2 saate bir 60 verdiğimde 1 saat sonra ağlıyorsa acıktığıni anladığım zaman 30 cc yapıyorum sizde öyle yapabilirsiniz 3 saatte bir 120 veriyorsanız Bi saat snra 30 yada 40 yapın daha rahat ediyor cocuk gazlı bir bebekse hele sma comfort çok iyi bir mama 2 aydır gaz problemimiz yok kendisi Altan çıkarıyor
efnn Ben 150-160 arası veriyorum 5 ölçek günde 3 defa veriyorum aynı zamanda emziriyorum genelde sabah, akşamüzeri ve gece uykusuna geçerken veriyorum
Pearlyyy Denizpoyrazz sma optipro kullanıyorum memeye takviye olarakta ara ara veriyordum gaz vs yapmadı, çok seviyor, memnunum🙏🏼
Atillaveannesi Kilo çarpı 150 cc kaç öğün yiyorsa ona bölüp bulabilirsiniz ama tabi bebeğin iştahı da önemli benimki ıştahlıydı versen 200 de yerdi 😁
Mdnlna Pearlyyy 3 buçuk 4 saat de Bi veriyorum çıkartabilirsiniz Bn 4 saat de Bi veriyordum hepsini icmiyodu bnde çıkarttım sona hepsini içmeye başladı
Denizpoyrazz Pearlyyy bebelac gold tadı güzel diyor herkes önce onu deneyecegim bakalm sonra hipp denerim. Gerçi sağlık ocağındaki hemşire mama verme gerek yok dedi nasıl vermiceksem.