Baklavanida Mervetnl ufak ufak başlayabilirsiniz ben 5 buçuk aylıkken minik minik verdim ama kendi yemeklerimizden hiç vermedim çünkü ona yaptıklarımı yemez diye doğru da düşünmüşüm arkadaşımın bebeği ona yaptıklarını yemiyo ev yemeği istiyor
Mervetnl Baklavanida inşallah alerjiden dolayı erteledik aslında 4. Ayda başlarız diye konuşmuştuk sonra pat süt alerjisi dedi kakada sümükten dolayı bakalım haftaya gittiğimde sorucam kabak patates vs inşallah izin verir
Baklavanida Elisa0301 bebeğimde yenidoğanken de gaz problemi yoktu şuan da bir problem yaşamadık bilmiyorum sıkıntı olmadı bizde
Baklavanida Mervetnl ben başlarken kırmızı şeylerden uzak durdum nolur nolmaz diye ama şuan genel olarak veriyorum sadece tarif çıkaramıyorm
Baklavanida Merhaba05 mercimek çorbasını sebze çorbasını blendrdan geçiriyorum kahvaltı türünü meyve falan çatalla eziyorum blendrdan geçirme taraftarı değilim bende yiyemeyeceğini düşündüğüm şeyleri öyle yapıyorum
melo23 Mervetnl kilo ve gelişimi iyiydi ve artık biz yemek yerken oda ağzını oynatıyor sofralara ağlıyordu doktor görür görmez hemen başlamadıysanız başlayalım dedi
Baklavanida Elisa0301 maşallah Allah esirgesin inşallah hep böyle gider benim kızımda ne versem yiyo ama ağzını kitliyo ağzına girdikten sonra yutuyo mesela ağzına kaşık sokmak
uraz141222 Baklavanida merhaba, havuç çorbası çok vitaminliymiş, bebek tarhana çorbası kabak çorbası , tavuk suyuna şehriyeli çorba, irmikli pırasa çorbası, semizotu çorbası,
Baklavanida uraz141222 hepsini yapıyorum ama tek tek değil direk sebze çorbası olarak yapıyorum semiz otu da bulamadım çarşıya çıktığımda tekrar bakacağım