Deletedmom_297 Kuzular kuzum 15 14 günlük kesinlikle bebek arabasına oturmuyor napıcam bir market bile yapamıyorum hep istiyor kucakta dolaşmak ya da yürüsün yürümüyordaaa olduğu yerde duruyor şaşırdım artk napıcammm koyduğum zaman nasıl ağlıyor bir görseniz suan bile oturmadı içeri girdim maketti kendini basım alıstıranilirim ?
Mom107 Deletedmom_297 kanguru denedinizmi bir süre kanguru denetin yavaş yavaş araba alıştırmaları yapın en azından market vs gibi ihtiyçlarda kanguru iş görür
Vera24 Deletedmom_297 bizde aynıyız canım hiç oturmadı arabayı boşuna almışız resmen pazara falan çıkamıyorum 🤷♀️
Sarisin Deletedmom_297 allah allah bende çok işe yaradı yolda tutturduğu zaman kraker falan alıp veriyorum hoşuna gidiyor çubuk kraker oyalanıyo baya
Balkizannesi Deletedmom_297 ben de aynısını soylicektim hanımefendi erken davranmış 20 kiloya kadar kullanıma uygun kanguru sırtınıza bağlayın gerekirse ne bileyim 🙈🥰
Deletedmom_297 Vera24 bende aynı çıkamıyorum suan evdeyiz😅 ozar var gidemiyorum kucakta da olmuyor 11 kilo nasıl tasıyayım
Deletedmom_297 Vera24 Sarisin keske nerde çubuk kraker evde kek yapıyorum cevizli havuçlu veriyorum eline yok muz peluş oyuncaklar top hiçbiri çare olmuyor
Hohomoromu Deletedmom_297 vallahi arabaya binmeyen bebek 2 yasına kadar nerdeyse binmek istemiyor kızımda oyleydı 3 yasnda şimdi binmek istiyor 😕
Deletedmom_297 Hohomoromu cidisi misiniz bende 3 yaşında bindirmem satıcammm vallahi boşuna aldım gerçekten
seldaselda28 Deletedmom_297 baston arabayi denediniz mi.Ya da oturma yeri bezden olan arabalar var belki onlara oturur daha sade ve daha acik.
Deletedmom_297 seldaselda28 baston zaten Kraft Porto modeli içine iç minderi bile aldım e bebekten ama yine oturmuyor
tugbaelif Deletedmom_297 yalnız değilsin aynı durumu bende yaşadım . Ama seninki daha çok minik biz ilk 2 aylık çıktık 10 dk sonra kıyamet koptu her akşam eşimle öyle öyle alıştırdık geçen bi cesaret kendim çıktım 1 saatlik mesafeye yürüdüm ıkladı mıkldı emzik ağzında uyuyakaldı 😂 yanı sabret alışıyor. Ama ben artık araba değil kanguru delisi oldum o kadar büyük rahatlık ki . Onda da durmayacak başta ama alışacak çok güzel
Farahzeynep Deletedmom_297 yanına yol arkadaşı koyun, benim kızım da pusette artık kucağa gelmek ister olmuştu, evde oynadığı minik bir tavşan var onu koydum yanına, artık gelmek istemiyor, ona kolunu atıp etrafa bakıyor öyle 😂
Deletedmom_297 Farahzeynep var bizim de veriyorum onu da denedim fırlatıp atıyor oturuyor mesela bir dakika snra gerdiriyor kendini mafediyor kendini ağlamaktan
demir1717 Deletedmom_297 😂 Yürüyor yürümüyor derken; yürüme döneminde bir bebekten bahsettiğinizi yazdım hanfendiye. Yanlışlıkla 15ay yerine 15gün yazmışsınız ya ondan 😊 yürüme konusunu sıkıntı etmeyin,nasıl ki bazen bebekler yemek yemek istemez emmek istemez filan. Bu da öyle 😊
Farahzeynep Deletedmom_297 o zaman öncelikle evde bindirip gezdirin, şarkılar falan söyleyin, sevdiği video varsa onu açın , evde bir kaç gün alışsın sonea dışarı çıkarın 🙄
Vera24 Deletedmom_297 valla bizde de aynı canım yiyecek oyuncak hiç bir işe yaramıyor çocuk kucağımızda araba elimizde araba sadece yük bizim için 😄