yagmurkokusu_ Gkc35 biri önermişti ekol hastanesinde biz korkmuştuk rop filan bu kadar detaylı bilmiyorduk doktor lazer mazer ihtiyacı olabilir derken izmir İstanbul götürecektik o kadar tecrübesizdik sonra biri dedi endişelenmeyin her prematüre oluyor diyince rahatladık.
sarikusveannesi Gkc35 benim oğlumda 37 haftalık doğdu 1 hafta küvezde kaldı ordaki hemşire ağız ucuyla demişti ama kaç aylıkken ne zaman gitmemiz lazım bilmiyoruz 14 aylık göz kulak muaynesine daha girmedi ne zaman girmesi gerekiyor acaba
Kahveseveranne Gkc35 ben buca kadın hastalıkları ve doğum Hastanesi’nde yaptırdım rop muayenesini zaten uzun süren bebeğe zarar veren bir şey değil bence size yakın hastanelerden birinde yaptırabilirsiniz
Gkc35 yagmurkokusu_ Anladim teşekkür ederim canım. Ekol de bildiğin bir doktor var mı peki şu doktor iyidir gibi
yagmurkokusu_ Gkc35 bize sadece ekolde rop muayenesi yapıyorlar demişti öneren kişi onlarda daha önce orada normal göz muayenesi gitmişler. Aradık bizde orayı yapıyoruz dediler ama doktor hangisi hiç bilgim yok. Küvözde kaldıysanız çocuk doktorunuzun önermesi lazımdı. Bizim Denizli’de öyle oldu hastanede rop muayenesi yapan doktor olmadığından başka bir göz hastanesine yönlendirdiler küvözdeyken de o doktor baktı taburcu edildiğinde de oraya götürdük. Hala devam ediyoruz normal göz muayenesine döndü 1 yaşında ölçüm yapılacak
dilaradrk Merhabalar biz bugün behçet uzda rop muayenesi olduk,36 haftalık doğdu bebeğim,göz arkası damarları kısa dedi doktor,bir ay sonraya tekrar çağırdı,prematüre bebeklerde olabiliyor dedi ama aklıma takıldı,böyle bir şey duyan var mı