Kege Arkadaşlar herkese selam, Bebeğim 2 ay 7 günlük. 3 günde bir kaka yapıyor. Bu nedenle kala yapmadığı günlerde bildiğiniz gibi çok ağlıyor, zorlanıyor. Uykuları bölünüyor, emmiyor. Başına gelen var mı? Önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum. 🙏🏼
Eda1414 Kege emin misiniz acaba kaka yapmadığı için ağladığına benim kızımım 12 günü bulurdu ama kabiz olmazdı başka bir şeyden ağlıyor da olabilir 4 aylık olcak benim bebeğim doğduktan 2 hafta sonra 3 aylik olana kadar 10 günde ya da 12 günde bir kakasini yapıyordu ağlamıyordu ama
aybikreis Kege Kaka yapmaması kilo aldığı dönemde oluyormuş. 54 günlük bebeğim, 4 günde bir kere yapıyor onun dısında huysuzluğu gazdan oluyor kakası kabız gibi değil çünkü.
ulkuakkoc Kege kaka yapamadığı için sancı girip ağlamaz. Gazı vardır mutlaka. Benim oğlumda önce hergün yapardı 1,5 haftadır falan 2 3 güne bir yapıyor ve ağlaması yok
Kege Ayaklarını çekip ağlıyordu gaz çıkarmak için masaj yaptım bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. Ama yine de ağlıyor. Bilemedim 😕
Kege saribez ne kullanıyorsunuz? Ben mommys bliss night time kullanıyorum ama sanırım etkisi çok yok.