Adakusss Devlet hastanesinden spiral taktıran varmı hangi bölğmden randevu aldınız nasıl yaptınız yardmcı olurmusunız
Ummuscetinkaya Adakusss hastanenizde aile planlaması var orası ilgileniyor. Bakır spiral takıyor sadece ve adet olsanız bile hcg testi verip öyle taktırıyorsunuz. Adet değilsenizde 10 gün arayla 2 kere hcg veriyorsunuz ve öyle takıyorlar
Papatyaaa01 Adakusss ben dün taktırdım ketem de aile planlaması bölümü var reglinin 2. Günü gidiyorsunuz bir sakıncası yoksa direk takıyorlar bana hemen taktılar ücret de ödemedim çok rahattı gittim taktılar geldim
Ummuscetinkaya Nursedakocapnr1 bu konuda bilgim yok sanırım orada hormonlu seçenekte var ama ücretli alıp götürüyorsunuz herhalde
Papatyaaa01 UMUTUMM___ benden istemedi regli olunca gel demişlerdi 2. Günü gittim direk taktılar ama bazı yerler istiyormuş galiba
Papatyaaa01 UMUTUMM___ daha adet görmedim üstüne inşallah uzamaz ben taktırdıgımda 2. günümdü taktırdıktan sonra çok ağrım oldu 2 tane ağrı kesici içtim ondan mı bilmiyorum ama kesildi benim adetim o gün
Bugleminannesi28 Adakusss kadın doğum veya aile planlaması ben kadın doğum bölümünde taktırdım ufak kontrol sonrası direk taktılar adetimin 3.gunu gitmiştim bakır taktilar
UMUTUMM___ Papatyaaa01 bende dun 3 agru keisici ictim Hem migrenim Tutmustu hem sprial ağrısı suan gelen giden yok