Aylinoo Kızlar iyi dinleyen, açıklayan, mesajlara dönüş yapan, sevecen, işini tamamıyla paraya dökmeyen çocuk doktoruna ihtiyacım var. Memnun kaldığınız var mı Adana içinde
momysncp_ Aylinoo eski universal yeni Adana medicalpark hastanesinde uzm dr Ali tunç var ben yeni taşındığım için daha 2 kere götürebildim çok ilgiliydi oğlumu severek muayene etti çok tatlı dilli bir doktor gerçekten çok çok ilgilendi her soruma cevap verdi güler yüzle, numarasını verdi ama hiç yazma ihtiyacım olmadı o açıdan bilmiyorum ama ilgi alaka güler yüz deneyim çok iyiydi.
YagmurEymen1 Aylinoo aynı hastanede mehtap Zuhal çubukçu var bizim doktorumuz oda çok iyi ilgileniyor gerçekten biz mesai dışında bile arıyoruz açık birşey olunca hemen cevaplıyor fotoğraf istiyor
Aylinoo Dedikodu evet o doğumumda visite gelmişti o da iyiydi ama bana uzak diye onu değerlendirmedim
Ddddddd01 Dedikodu muayenesi diğer özel hastanelere göre uygunmuş. Oğlumu seyhan başkente acile götürdüm muayenesi sadece içinde birsey yok 650 ydi serum takılırsa 1000 tl dedi.