Noname21 İstanbul’da en güzel ailecek gidilebilecek ücretli plaj önerisi olan var mı yemek yiybileceğimiz sakin falan en önemlisi denizi temiz
linaninannesiiii Noname21 Büyükada blue beach 2 yıldır oraya gidiyoruz çok güzel temiz aile için ideal
Mariposa Noname21 İstanbulda bilmiyorum ama İstanbul’a çok yakın max 2,5 saatte Kerpe var fakat halk pilaji yüzme bilmeyen/çocuklar için çok ideal tertemiz Denizi var 50 mt yürü gene diz boyunda su.Hep aileler oluyor genelde rahatsız eden yok.
Noname21 Mariposa kefken tatafındaymış baktım şimdi olabilir aslında bir bakayım iyice teşekkür ederim
Mariposa AngelMotherr evet orda hem özel hem normal kamp alanları da var çok görüyoruz. Tam aile yeri ya biz her gittiğimizde memnun ayrılıyoruz. 😊
Noname21 DerinTuana buraya baktım yarın bıraya gitmeyi düşünüyoruz denizi hakkında bilgi verir misiniz deniz böceği olduğunu söylemişler varmı öyle birşey Yada yosun varmı
DerinTuana Noname21 ben gittigimde genelde olmuyoro biraz havanım duruma gore.Ama bugun gelmeyin hava kapalı.
DerinTuana Noname21 Bir de gitmeden söyleyeyim ücretler bası yerlere gore bir tık üstte ama güzel bir yer.Hamburgerleri,makarnaları cok güzel.Ama bugun hava kapalı ögleden sonra nasıl olur bilmiyorum