Kızlar herkese selamlar.Gece çok kötü rüya gördüm saçmadır belki ama o kadar gerçekçiydi ki ve o kadar beni etkiledi ki.14 haftalık hamileyim 1 kızım var 2,5 yaş .2 ci bebeğimizin cinsiyeti daha belli olmadı rüyalarımda sürekli kız görüyorum tabiki hiç fark etmez sağlıklı olması tek istediğimiz .Rüyamda doğum yapmışım kızımı küveze almışlar sonra bebeğimi almaya gidiyorum , elime bir benek berdiler böyle su gibi çok güzel anlatamam , o sıra ben ayyy sen kız bebeksin maşaallah sana annem diyorum falan o an öğreniyorum cinsiyetini , sonra gelelim o olaya altını açıyorum hastanede bezini değiştirmek için bide ne göreyim çok özür dileyerek söylüyorum böyle cinsel organı maf olmuş yırtılmış yara bere için de anusta öyle .Sonra hastanede hemşireleri çağırdım bu dehşeti açıklamalarını istedim bana öylece bakıyorlardı ben de bebeğime tecavüz ettiniz alay ettiniz diye bıçakla hepsinin boğazını kestim .Uyandığım da çığlıkla uyandım ter içinde eşim de benle fırladı yataktan deprem oluyor zanneti , ben sonra kabus gördüm birşey yok dedim eşime ama kalbim ağzımdan çıkacak gibiydi içim titriyordu .Bu nedir böyle bir insan nasıl böyle rüya görür , inanın hala etkisindeyim eşim illa anlat diyor anlatamadım böyle birşeyi nasıl anlatayım .Kızlar sizce neye delalettir ? Sadaka verdim sabah dua da ağzımdan eksik etmiyorum ,çok korkuyorum