Haticeeee123 Kızlar bı kaç kere yapmıştı bugün 5 6 sefer yapmaya başladı yumruğunu sıkıyor ve suratı kıpkırmızı hatta morarmaya dönüyor nefesini falan tutuyor sıkıyor kendini neden olabilir doktorunuzu aradım meşgul korkmaya başladım 8 aylık kız bebek
Melis1706 Haticeeee123 bizimde gecen ay yapti video cek dedi doktor morarma falan yok tabide terliyormu sanirim terleediklerinde kafasi buz gibi enseye deyiyor ondan rahatsiz oluyor doktor ondan dedi
Haticeeee123 Melis1706 ewet çok terleyen bı çocuk oldu olası aşırı terler zibinla yatıp kalkıyor ama yinede aynı yeni yeni dönmeye başladı bazen dönüyor olduğu gibi kalıyor sinirleniyor ağlıyor geri dönmeyince acaba ondan mı bilmiyorum oyuncağı uzağa düştüğünde biraz yaptığını farkettim önlük takıyorum salya akıyor diye asılıyor çıkmayınca önlüğü asilirken yapıyor korktum açıkçası doktora mi gotursem diye düşünmeye baslamistim
Dilruba_1 Yumruğunu sıkıp kendini sıkarak bazen kızıyor benim kızım da sinirlendiği zaman yapıyor çok nadir tabi sık sık yaptığı bir şey değil
Haticeeee123 Dilruba_1 nadir yapıyordu 1 kaç gündür de şimdi yani bugün dönmeye başladı sonunda yüz üstü dönünce geri sırtının üzerine donemiyor bilmiyor tabi öyle durmayida sevmiyor acaba bugün daha mı çok sinir oldu bilemedim 😒