kuzitonunannesi Kızlar merhaba bebeğimin elinde böyle minik kabarcıklar var 1-2 tane de biraz büyük kırmızı içi su dolu gibi aynı zamanda bacağında da var neden olabilir sizce başına gelen var mı? Fotoğraf eklemeyi bilmiyorum eğer ekleyebilirsem ekleyeceğim
AysimaMira kuzitonunannesi geçmiş olsun canım ateş varmı yada yakın zamanda ateş odlumu şuan bir salgın var el ayak hastalığı sanirim 6 hastalık olarak geçiyor ateş yapıyor ateşten bir süre sonra döküntü oluyor ellerde ayaklarda özellikle
kuzitonunannesi civcivannesi_ yemeklerden sonra ellerini ıslak mendille silmiyorum mesela siveno markasının köpük sabunu ile yıkıyorum hep ama o yapmış olabilir mi sizce ya da besin alerjisi midir
kuzitonunannesi AysimaMira geçen hafta 6. Hastalık geçirdik perşembe günü döküntüler başladı pazar günü geçmişti bunlar 2 gündür var 6. Hastalıkta döküntüler daha farklıydı ama bilemiyorum şuan ellinde olabilir mi
kuzitonunannesi jap bende ilk öyle sandım ama siğil daha farklı olmuyor mu ya bebeklerde siğil olur mu ki