Gamzedoruk 1 aylık oğlum bugün beyaz pütürlü parçacıklar kaka yapıyor. Hem anne sütü hemde mama ile besleniyor. Safra kesesi ve karaciğer ile ilgili şeyler yazıyor. Endişeliyim böyle olan bar mı pazartesi doktor kontrolümüz vardı yarın mı gitsek acaba
nzbr Gamzedoruk yarın gidin hiç zaman kaybetmeden bence önemsiz bir şey değil çünkü duymuştum korkmayın hemen iyileşiyorlar çok geçmiş olsun💕
BGY Gamzedoruk kaka tamamı beyaz olursa o dediginiz hastalıklar araştırılır. ama tane tane beyaz parçalar varsa bu hastalık belirtisi degil sütünüzün yağlı olduğunu yaradığını gösterir iyi birşey bana doktorum oyle demisti lütfen korkmayın
Dgndrmz Gamzedoruk sızkakanın resmını cekın doktoragosterrsınız teshıs acısndan ıyı olur canım ınsallh bsey cıkmz
Gamzedoruk BGY sarı içinde beyazlıklar var ama küçük küçük taneler şimdi daha büyük sanki böyle sakız gibi
Lothbrok Gamzedoruk tamam onda endişelenecek hiçbir şey yok sütünüzün yağlı olduğunu gösterir benim bebeğiminki de öyle doktorum bebeğin altını açıp kakasını görünce maşallah annesi sütün yarıyor kıvamından belli sakın mama verme demişti 😃
Nhlkbr Mukus gibi bir yapısı varsa ve bebeğiniz de sık sık huzursuz oluyorsa süt alerjisi de olabilir.
Gamzedoruk Nhlkbr bildiğin kaka içinde beyaz parçalar kesik gibi sakız gibi ama öyle pirinç tanesi gibi değil baya büyük
Gamzedoruk Dgndrmz doktor yediklerinden kaynaklı dedi endişelenecek hiçbirşey yok korkma dedi çok şükür