Zorbebek Gurbettt34 bizimde böyle cumartesi gününden beri uğraşıyorum. 2 kere alerji iğnesi vuruldu geçti ama iğnenin etkisi geçince tekrarlıyor. Bide öksürük başladı bronşit başlangıcı dedi doktor ondan kaynaklı vücut döküntü yapmış antibiyotik başladık
Ezgiyln Gurbettt34 böcek örümcek ve ısırdıysa olabilir: bizde öyle oldu tam 3 haftada geçti. Tüm kolu kaplamıştı
Brokolilim Gurbettt34 Kurdeşen vücut bir şeye tepki vermiş ilaçsız ve iğnesiz geçmez doktora götürmedeniz mi ?
Veragillerden Kurdeşene çok benzettim, kızım geçen hafta kurdeşen yani ürtiker döktü ona çok benzettim
Veragillerden Gurbettt34 Kurdeşen kaşıntılı olur canım birçok sebebi olur benim kızımın ev değiştirdik, stres gibi bir şey olmuş inanır mısınız 19 aylık bebek ama işte olabiliyor, cildiyeye bir götürün derim
Gurbettt34 Miniktirtillarim İnternetten baktım kurdeşene benzetemedim pek ya bir de sadece kol ve bacaklar da var
Gurbettt34 Miniktirtillarim Girmedi bakalım geçmezse doktor getir dedi alerji ilacı verdirdi sabah içirdim bakalım
Gurbettt34 Zorbebek Hiç ateş olmadı onun döküntüsü değil bizim ki ama bakalım ne olcak. Size de çok geçmiş olsun