Eced 32 günlük bebeğim, sadece ilk hafta şapka taktı sonra taktıramadik rahatsız oluyor şapkayı takınca ağlıyor. Kepçe kulak olur mu ?
Tubayassogut Eced valla benim kızım 1 yaşında halla kepçe kulak bandana fln da hiç sevmiyir takmadı hic
Elif1432 Eced 3 buçuk aylık bebeğim kulağı düzgün olsun diye satılan bebek kulak bantları var onları kullanıyorum 🫣
gecekusu_- Eced kızım 5 aylık ilk doğduğu günden itibaren ne toka ne şapka ne bandana hiç bir şey taktırmadı biraz kepçelik var bu kepçe kulak için bandana aldım işede yaramadı 🤦🏼♀️
Madamehappyyyyy Eced 🥶😀En gıcık olduğum durumdu maalesef 2 ay 26 günlük emerken ister istemez kulağı bükülüyor uyurkende ve şuan kepçe olma yolunda ilerliyor.
Tosbikkkk Elif1432 hiç bir işe yaramıyor kulak burun boğaz doktoru sakın takma çocuğa eziyet etmeyin dedi
melegim71 Eced bence bu tarz seylee genetik oluyor kızıma2 ay sapka taktim ve hafir 4⁴ kepce oldh bi bayan vardi insgramda fenomen misal oda kullNdi hatta bant gibi birseydi baya ovdu o anlik kepcelik yoktu ama suan kizi kepce oyuzden neyaparsaniz yapinolmuyor bence
Tosbikkkk Eced doktor dediki asla takma öyle şeyler kepçe lik genetik çocuğa bişey takma eziyet etmeyin dedi