TTNCC2302 Bu yıl içwrisinde veya yakın tarihte yazılı sınava girmiş olan var mı acaba uygulamalardaki sorular çıkıyor mu yoksa bambaşka sorular mı çıkıyor
Minikkanarya TTNCC2302 valla uygulamalardaki soruya benziyordu ama alakasıda yoktu öyle söylim sağlıkdan çoğunluğu aynısıydı ama diğer araç soruları aynı olan çıkmadı bana asla farklılaştırmışlar soruyu çok farklı sormuşlardı bilmiyorum ama geçtim ben mantık hepsi aslında ben ümitsiz girdim ama aldım çok şükür
Mevacanimkizim TTNCC2302 annem yakın zamanda girdi (53 yaşında 😀) ilk ikisinde kaldı çalıştığım yerden çıkmadı dedi megersem önceki yılların çıkan sorularına çalışıyormuş sonra doğrusuna çalıştı geçti 😊 ama önceki sınavlardan 1 soru 2 soruyla kalmıştı bana bilerek kaldırıyorlar gibi geldi para odensin diye çünkü çoğu kişi aynı sekilde kalmış 3 cü de geçmişler enteresan
edafmo TTNCC2302 çoğu soru internetteki geçmiş sınav soruları dan çıkıyor. Şıklarım yerini, kelimelerin yerini değiştiriyorlar sadece. Ben kursa gitmedim, son 1hafts internette soru çözdüm 96aldım😂
efelinamoms TTNCC2302 ben daha yeni girdim uygulamadaki sorularda cıkiyor farklı sorularda 1 yaşinda bebeğim oldugu icin sürekli calisamadim sorularida cozdum ama kitapcigi okumak sonrasında cozmek daha mantıklı. Özellikle arac icine ve saglik