Bbcrrr Kozlar merhaba, Oğlum gece uykusuna uyuyor mis gibi ama gece 2 oldu mu alışkanlık yapmış gibi uyanıyor ki rüya öğününü vermiştim oysa ki… deliksiz uyuyan çocuğum artık uyanmaya başladı şuan mümkün değil uyumuyo takılsa takılacak benle 🤣☹️
Minikkanarya Bbcrrr 4. Ay atağı olabilir benim oğlumda 4 aylıkken nevri dönmüştü yani ne gece belli ne gündüz belliydi o uyudukça uyuyordum valla bende her fırsatta biraz uzun sürüyor valla 5. Ayın ortalarına doğru sürmüştü bizim atak çok şükür biz kurtulduk darısı başınıza🤲🏻🤲🏻❤️❤️
hayalperest2310 Bbcrrr ayy bizde öyleyiz daha yeni uyuttum uyanmasın diye nefes bile almıyorum 😩😩😩niye böyle oldu ki gündüz uyanık kalmasına alışıktım ama sebepsizce ağlıyor atak mı anlamadım
Deletedmom_70 Bbcrrr 4 ay 7 günlüğüz ne oluyor bu bebişleree🥲 deliksiz uyuyan kız gitti gece hep 2 saatte kalkmaya başladı şimdide hiç uyumuyor keyif yapacakmışız 🥲😀
Hikubi Seninki yine bir sefer uyanıyormuş , bizimkisinin hunharca uykusu olmasına rağmen sürekli uyu uyan yapmaya başladı kafayı yicem uyutuyorum derin uyuyor bırakıyorum bi an da ağlıyor ne yapacağım bilmiyorum 3 gündür böyleyiz …
hayalperest2310 Hikubi bu ben 😢kaç defa uyuttugumu hatırlamıyorum onu geçtim uykuya direniyor ağlıyo morarıyo tam uyutuyorum biraz dalıyo yine uyanıyo ayakta sallıyorum ayaklar felç 😩😩
Bbcrrr Hikubi keşke 1 sefer uyansa ya bir de dün akşam 4 te uyanmıştı şimdi hala uyumadı mesela… konuşuyo ortamı karanlık yaptım iyice eşim horluyordu dürttüm horlama artık diye resmen 🥲🥲🥲 Allah yardımcımız olsun 🥲🥲🥲
Bbcrrr Elis_efran15 düzelecek desinler ya arkadaşım diyo bu ne ki daha beterleri olcak deyip korkuttu beni
Bbcrrr Minikkanarya ay ne güzel yazmışsınız inşallah bizimkinde öyle olur gündüz hiç uyumadı zaten gece aha güzel uykuya daldı dedimm 2 de uyandı ve hala uyanık ☹️
Hikubi hayalperest2310 Hiç bitmiyor bu ataklar ya kıyamıyorum da çocuk da perişan oluyor kendımı boşverdim o uyusun rahat etsin diye dua ediyorum valla kıvran kıvran nasıl çabalıyor
Bbcrrr hayalperest2310 yeminle bende öyle gündüz hadi uyuma alıştım dedim de gecesi şaştı çocuğun ya napcam bilmiyorum geçecek inşallah ya
Bbcrrr hayalperest2310 ya sorma ben pış piş yapardım uyurdu artık çaresizlikten ayağımda sallıyorum gene yok
Hikubi hayalperest2310 Bizde öyleydik son 5 gün öyle güzel düzelmiştiki gece uykumuz ne güzel uyudukça dinlendikçe sütüm de çok verimli oluyordu ama 5 günün acısını şimdi çıkarıyoruz son 3 gündür gece uyu uyan gündüz ara ara uyuyor garip bir hal aldı tek sabrım Buda geçecek diyorum 😄
Hikubi Bbcrrr Çok zor ya alışıyoruz ama suan benımde uykum yok artık kahvemi 12 de içiyorum uykumu açsın diye 😅 psikolojik yorgunluk sadece o uyumadıkça kıyamıyorum
Minikkanarya Bbcrrr ama atak bittikden sonra çocuk bir uyumaya başlıyor sonuçda 1 ayı uykusuz geçiriyor bu seferde bizim uykumuz gelmiyor😅😅
hayalperest2310 Bbcrrr ayy geçsin ya bu günler 😩meme emmiyo hiçbir şekilde durmuyor mecbur kaldım salladık battaniyede aglaya ağlaya bir hal oldu sabahtan beri kıvranıyor yeni uyudu üzülüyorum uykum da kaçtı niye böyle oluyor anlamıyorum ki
Bbcrrr Hikubi hahahhaha çok iyi ben dedim belki bi nebze gece uyur diye ama normalde kendi kendine düzene sokmuştu miniğim ah bu 4.atak dönemi yok mu her şeyi bozdu 😢 bakalım uyudu gibi sanki kafamı yatışa koyduğumda huuuu derse şaşmam 🤣
Bbcrrr hayalperest2310 ah seni nasıl anlıyorum bi bilsen meme reddi mi desem uykuya direnme mi desem hadi uyudu diyelim uykunarasında çığlık çığlıpa ağlama mı desem neler neler var bizde….. artık hunileri takıp dolaşacam uykusuzluktan….
Hikubi Bbcrrr Hadi inşallah uyanmazda uyursun kalbim seninle 🥰 benımki kucakta uyuyor suan bıraktığım an uyanacak o yüzden bırakmıyorum 🤠 ama ne vakte kadar dayanırım meçhul 🥳