Asumanttt Merhaba anneler bebeğim 33 günlük gece beslenmesini kaç saatte bir yapmalıyım artık sarılık riski yok diye biliyorum kaç saatte bir uyandırmak gerek emzirmek için
Smysmysmy1 Asumanttt 53 günlükken doktorum artık alarm kurup emzirmene gerek yok o acıktığında vermen yeterli demişti. Gece Şuan 60 günlük. Akşam 8 de beslenip uyuyor. Gece ½ de acıkıyor mama veriyorum. Saat ⅘ arası acıkıyor uyanıyor sadece. 8 gibi de yine acıkıyor ve güne başlıyoruz
rabiaydncm bebeğim 30 günlükken 2 satte bir emziriyordum suan 3 aylık 3,4 saate çıkardm ama kendi zaten acıktığında ağlıyor 2 satte emzirdiğimde oluyor😊
Asumanttt rabiaydncm benim gündüz beslenmesi max 2 saatte bir fakat geceleri 3-4 saat oluyor. Yanlış mı yapıyorum acaba çok mu fazla
Kumsal0606 Benim bebeğim 50 günlük saati saatini tutmuyor bazen gece 4-5 saat uyuyor acikiyor uyanıyor bazen saatte bir kalkıyor bunu nasıl oturtabilirim uyku saatlerini falan
rabiaydncm Asumanttt doktorların soru cevaplarında okuyorm kan şekeri düşmesin diye 3 saati geçirmeyin diyorlar ilk aylar bazıllarıda kilo alımı iyiyse kendinin uyanmasını bekliyin diyor ben yinede 3 saati geçirmiyordum canım doktoruna danış derim yanlış yönlendirmiym seni ama bebişin daha küçük 2 satte bir emzir derim en fazla 3 😊