Duygudemirayak 1 aydr geceleri uyumuyor geceden beri dönüyor 6 aylık oldu içimden geciyor artık uyuyamıyorum uykuyu özledm dinlenemiyorm ve hala uyumuyorum dönüyor sadece gözü kapalı 🤮🤮🤮
Pnr-talha Bizde uyandik, uyuttum tekrar uyandı :( Bi hirilti vardi burnunu temizledim simdi uyudu insallah uyanmaz
Duygudemirayak Pnr-talha Allahım benimkide uyusa keşke dönmekten yorulmadı diyorum beni biri bu kadr sallasa yüz kere uyumuştum 😢😢😢
Gulsum0861 Kızlar biz 6 aylığız saat 5 de bi uyandı hala sallıyorum hareket etmekten uyuyamadı bacaklarım koptu 😒😒
Sevim07 Gulsum0861 bizde 6 ayligiz. 3 4 gün önce öyle.idi baktım.gaz ... Zeytinyağ ısırdım kendine geldi :)
Gulsum0861 Sevim07 bu nasıl bi gaz ben anlamadım ya 3 aylık olunca rahat edersin gazı mazı kalmaz dediler hala çekiyoruz canları sağolsun onlar da perişan oluyo
Pnr-talha Gulsum0861 sorma bizde oyle 4 ay 4 gunluk hala gece gazdan uyaniyor yani bi nebze rahatlik olarak belki gazini kolay cikarmasi ama oda herzaman degil
Sevim07 Gulsum0861 şancı gibi değil artık bazen yediklerinden kaynaklanıyor . Örneğin biz toz mama vermeye başladımk formila süt . Aptsmil gaz yaptı degistirdim . Ben Su an babygoat kullanıyorum bazen ona da bağlı:)
Pnr-talha Oglusum5357 bebekler cok yorgun oldugundada uykuya dalamiyor mesela uykunsaati gectiyse veya cok uyarildiysa oyun vs..