uykusuzanne__ Ben hep oğlumu uyuturken düşünüyorum acaba yarına ne yemek yapsam diye geceden buluyorum rahat oluyor 😂
tubiiik_ uykusuzanne__ geceden düşündüğüm yemegi unutup gündüz başka yemek yapıyorum sonra aklıma geliyo 😂😂
Eslemveannesi0 uykusuzanne__ bende sürekli düşünüyorum zor buluyorum yemek yapmaktan çok ne yapsam derdi çok zorluyor😂
fatmaa37demir uykusuzanne__ cok şükür ki evlendiğimden beri o derdim yok 😅 eşim işte yiyip geliyor akşam da çay içiyoruz. Onun haricinde kendime yapıyorum Sadece az az
Mrltz uykusuzanne__ ben akşam yemeğini yerken düşünüyorum,yarın ne pişireceğim diye🤦🏻♀️Kısır döngü 😅
-_Esra_- Biz haftalık liste çıkarıyoruz her hafta o listeye göre malzeme alınıyor yemek için, yarın menüde Ezogelin çorbası Fırında somon balığı Kremalı kaşarlı makarna Mevsim salatası ve Limonlu Nazo var :) Tatlı olarak da lokma yapılacak
sadekahve_bitter -_Esra_- maşallah yeniliyorsa bu kadar yemek Yazın biz tek çeşit hafif şeyler anca yiyoruz
mrsjale uykusuzanne__ yarının yemeğini değil de oğluma sabah kahvaltısında ne hazırlasam öğlen ne yedirsem falan diye bi düşünüyorum 😊
Solocann uykusuzanne__ yazdan bu yana öyle bir sıkıntım yok bir salata bir çorba yada çok hafif aparatif şeyler yaparım çocuklarım yazın yemek yiyemiyorlar havadan mı bilmem direk hasta oluyorlar kusma ve ishal gibi 🥺anne baba olarak ful dışardan yiyoruz 🥲
uykusuzanne__ Solocann sıcaklar olunca biz bille yiyemiyoruz ya eşim olmasa ben kendime yemek hiç yapmam
-_Esra_- Findukezmesi Yumurta kır bitanem 😂 ben yapmıyorum bunları evde yardımcı ablamız var o yapıyor o izinli olduğu gün hepimiz yumurtaya ekmek banıyoz dkdkdkdkd
BelaCivciv uykusuzanne__ Neden ki hiç düşünmenize gerek kalmıyor zaten haftalık alışverişi ona göre yapıyoruz, kafamı bir gün yoruyorum sadece😅
Solocann uykusuzanne__ değil mi ya ?🥲bende sadece içecekle günümü geçiriyorum yemek eşim zorla yedirir çok sıcakkk:(