Evet duydunuz arkadaşlar ben başardım sıra insllah sizlerde🌸 gerçekten ayakta sallayarak uyutmak psikolojik olarak cok zor bir süreç ben hep zorlandım özellikle son zamanlarda dahada zorlaşmaya başlamıştı kendını sallattırmak ıstemiyordu yastıktan atlamaya çalışmalar yedigim tekmeler göğsüme sezeryan yerime eşimle zorlanıyorduk hep bir eşim dedi desteksız uykuyu deneyelim diye ben hiç inanmamıştım olağanı çünkü burda o kadar zor olduğunu söyleyenler vardı ki hiç denemek aklımın ucundan bile geçmemişti hatta insanlar bu uyku eğitimi için bir ton para döküyordu bana komik geliyordu😄 yinede hiç arastırmadım bi kaç okuduğum yazı aklımda kalmıştı bir gün bebegimi yatağın ıcıne bıraktım ve ona müzik açtım yine hiç ninnisiz uyumaz loş ışık birde kamera taktık takip ettim evet ağladı biraz yaklaşık 5dk falan gittim sakinleştirdim aldım kucağıma su içirdim yatırdım sonra sevdiği oyuncağını koydum onunla oynadı biraz yatağında ve uyuyakaldı ☺️ sonraki gün yine denedım aynısını sonra daha çok ağladı her 5-10dk ağlama hızına göre gıttım aynısını yaptım sevdim öptüm ona anlattım 4.günde alıştı ağlamadı yatağına koyuyorum artık kendınısı uyuyor 🥹 Allahım sallamamak o strese girmemek için rahat şekilde bırakmak yatağına ne kadar güzelmiş knedı kendine oynayarak uyuyakalıyor bıde mamasını yapıp eline verıyorum kendısı içiyor yaklaşık 3 aydır böyleyizz size sadece tavsiyem korkmayın deneyın kendınız ıcın ve bebegınız ıcın bu çok güzel birsey benim oğlum 15 aylık ♥️♥️