Yusufayse Merhabalar bebegim 1 haftadir uyumuyor ve huzursuzdu,agliyordu sürekli doktor gazi olduğunu soyledi ,Metsil verdidamla ,ayni durumu yasayan var mi ne yapmalıyım
Masaldyg Yusufayse emzirdikten ya da besledikten sonra gazını mutlaka çıkarın. Youtube da gaz masajları var onlara bir bakıp masaj yapın ama düzenli. Yani gaz sancısı olmasını beklemeyin. Ben her altını açmadan önce hafif bir masaj yapıyordum. Gazın birikmesine izin vermemek lazım. Bir de gaz damlası kullanmıştım subsimplex
Zeynep-mina12 Yusufayse Allah yardımcın olsun canım bizim 4.ayda bitmişti inşallah dizimde biter tez zamanda
Belinayss Kuzucum merhaba bebeği 3 aylık olmuş kolik annesi olarak yazıyorum büyük sabır sabır diliyorum. Damlaları düzenli kullan . Sen eğer emziriyor isen Yemen’e icmene dikkat et . Her beslenme sonrası üstten gazını çıkar . YouTube dan kolik masajı var onları izle masajlar yap bebek yağı ile karnına masaj yap ayakları sıcak tut .
Cerence Belinayss canım sen gaz damlası ne kukkaniyirsun? Bir de kullanmaya başladığın ilk gün fayda etti mi yoksa alışma süreci mi oldu? Ben kullanmaya başladım bebeğim daha kotu oldu kaka sayısı azaldi
Belinayss Cerence bitanem merhaba gaz damlası nurse harvays sonra zinco bı kaç bişey daha denedim bazısı daha kötü yapıyor yaramıyor o yuzden denemekte en iyi geleni bulmakta fayda var . Yani bir kaç gün içinde etki gösterir muhtemelen şuan metsil kullanıyorum. Karnına bebek yağı ile masaj yapıyoruz birde mama ile beslenen bir bebek her mamasina bir çay kaşığı zeytinyağı damlatıyorum doktor önerisi ile 🕊️🤍rutin oluşturduk duş aldırıyorum çok ılık suya alıştırmadim hafif sıcak su el yakmayacak ama bedenini de rahatatsin gevşetsin diye . Ayaklarını karnına itip çekme çok bastırmadan yüklenmeden .
Belinayss Ayrıca popo deliğine de hafif kantaron yağı sürüyorum elimle yumuşatsin daha rahat çıksın diye 🌿
Belinayss Birde erkek bebik anneleri pipiyi geriye doğru ittirip bakın kireçlenme var mı yok mu diye varsa çok zor idrar yapar oda çok huzursuz eder . Benim oğlumda oda olmuş sünnet ettirdik hemen geçti.