Stardust1 Forum Ben 21 aydır sağım yapıyorum 🫠 ilk 3-4 ay hem emzirdim hem sağdım, sonrasında hep sağarak verdim. İlk 1 sene sabah akşam 2 saatte 1 sağım yaptım, sonradan zamanla azalttım, sütün azalmaması için düzenli sağım gerekiyor.
Forum fatmaa37demir sadece sağımla besliyorum yetmediğinde mama takviyesi de alıyor emmeyi 2.5 aylıkken bıraktı şuan 7. Ayına girecek ek gıdaya geçtik öğün olarak yiyor ama sütüm azaldı bol su içip takviyede alıyorum ama kaç saatte bi sağım yapmalıyım nasıl artar bu durum normal mi çok üzgünüm
Forum Mysmrtfrt emmediği için sağıyorum yazdım gerçi ama azaldı ek gıdaya geçtik fakat geceleri bol su takviyede alsam beslenecek kadar zor çıkıyor napacağımı bilemedim çok üzgünüm
Mysmrtfrt Forum 5aylığız ben de göğsümün ucu koptuğu için o göğsümü emziremiyorum sağıp veriyorum maalesef ben de aynı durumdayım ilk başlarda 60-70 cc çıkıyordu şimdi 15-20 anca çıkıyor ama ben günde 2kere sağıyorum en az 3-4 saatte bir sağmak gerekiyormuş azalmaması için. Mesela emzirdiğim göğsümden 70-80 çıkıyor ama diğeri maalesef hep akıp bitiyor sağmayınca
Elenor17 Ben de sağıp veriyorum bebeğim 34 günlük 3-4 saati buluyor bazen sağmam.Sağdıgımda 160-180cc civarı çıkıyor.ve sütün hepsini bitiremiyorum ben sağdıkca o geliyor dolgunluj hiç geçmiyor bu beni çok yoruyor