Nova Merhabalar bebegim 10 aylik doktorumuz gunluk 1,5 ml moller’s balik yagi verdi. Gunun hangi saatinde ne sekilde veriyorsunuz?
Aalime Nova yemek yemeden 2 saat once verin dedi bize ama ben veremedim cikardi surekli Sonra sordum ev yapimi meyve suyuna karistirip verebilirsiniz dedi Bende meyve puresine karistiriyorum
Yildizzza Aalime hangisini kullanıyorsunuz möllersin tutti frutti olanını çocuklar genel olarak çok seviyor
Aalime Yildizzza evet tutti furitti kullaniyoruz basta icti ilk hafta ama sonra surekli cikardi ve oyle agir bi yagki hangi kiyafetine dokulduyse kac kere yikarsam yikayim kiyafetleri hala balik kokiyor giydiremiyorum tenine siniyor Ben pes ettim direk vermeyi meyveyle veriyorum Sutle vermehin tadini bozar dediler Meyvesuyu icinde icilir deyincw bende o sekilde vermeye basladim
Belinayss 1 yaş öncesi de verdim ve her türlü gelişimine faydası olduğunu düşünüyorum zihinsel ve bedensel bize çok faydası oldu ihmal etmeyin 🌿🤭🙏🏻
Yildizzza Aalime benim oğlum limonlusunu sevmemişti tuttı fruttiyi sevdi belki yardımcı olur diye yazdım . Neyse en azından bi çözüm yolu bulmuşsunuz 🥰🥰