Rahmeyaz Hayırlı geceler kızlar kızım 6 ay 15 günlük 4 gündür kızım gece uykusuna dalarken içli içli ağlayarak uyanıyor gün içersinde de huzursuz elleri hep ağzında . Diş mi yoksa başka bir sıkıntısı mı var ? Şimdiden çok teşekkür ederim ☺️
Mmbd Rahmeyaz yuzde 90 distir diyorum Ben dis jeli surmekte care buldum biraz olsun rahatlatti butun gece agladigini bilirim
Cansukelebek3 Rahmeyaz ay inanmıyorum benim bebegim daha 4 buçuk ayık 5.Ayına yaklaştık yorum ları okurken dikkatimi çekti bunların hepsi enim bebegim de de var ama daha erken değil mi
Rahmeyaz Tuba kızıma asla ağzını açtırtamıyorum kendine dokunulmasını hiç sevmiyor zorla baktığımda beyazlıklar gördüm ve ağzından sel akıyor burnu da akıyor ..
Mmbd Rahmeyaz Evet cok salyasi vardi herseyi agzina goturuyordu baya huysuzdu suan hala herseyi agzina goturuyor ama gece rahatiz
Oyku123ss11 8 ay 20 gunluk kizim bi kac gundur hasta burnu akiyo salyasi var ishal huzursuz bugun baktim ki ust disi cikmis geceleri inleyerek uyaniyodu dun gece 20 kere falan uyndi onun hastasi olmus kuzum dis jeli surcem agrisini hafifletir en azindan