mavikalpefe124 Ayy nasıl bunaldıkk çocuklaa. Eve kapandık kaldık bu ne sıcak dışarı çıksak ölecez evde bunalımdan gitceez😒 15 aylık aşırı sıkılıyor yavrum neler yapıyosunuz evde siz Allah aşkına
melegim71 mavikalpefe124 antalyada yasiyOrum valla aksamuzeri parka goturuyoeum annemlere kaynanamlara derken öylegecistiriyoruz
kitapkurdubebeninanasi mavikalpefe124 merhabalar oğlumla yeni oyunlar aktiviteler deneyler yapıyoruz. Bu yaptıklarımızı instagram ve tiktoktan ‘harikaaktiviteler’ hesabımdan paylaşmaya başladım. Her aya uygun motor becerilerini geliştirecek yapımı basit dil gelişimine katkıda bulunacak Kazanımları çok oyunlar yapıyoruz. Bakabilirsiniz isterseniz fikir olur size de😇
mavikalpefe124 melegim71 bizim burda kimse yok hani bi serinlik olsun bi parka götür gel o kadarız o da yakında park yok yürüyoz ama akşam serbliği vardı o da yok mahvolduk
melegim71 mavikalpefe124 aynen sicak valla yine aksamustu felan cikarmaya calisiyorum iiyi kötü cidden cok bunnaliyolar sıkılıyolar evde denize felam gidiyiruz arada yine hapis etmiyorim bebek arabasinda zaten
mavikalpefe124 kitapkurdubebeninanasi çok isterdiim ama insta kullsnmıyorum doğmadan önce kendime söz vermiştim kullanmamak için. ara ara buraya da yazarmısınız sizi çok yormıcaksam çok iyi gelir fikir olur bana da 😇