gulsk Merhaba bebeklerinize hangi suyu içiriyorsunuz ? Kaynatıp soğuttuktan sonra mı içiriyorsunuz yoksa doğrudan veriyor musunuz ? Marka önerileriniz ?
Omeraslan gulsk Ceysu veriyorum. Ebebekten alıyorum. Ama artık bir yaş olacak kendi suyumuzdan vereceğim
LaMamaDellaCicala gulsk cesme suyu veren ben bu postta bir bakayım dedim.gecende okumustum kaynatip icirmek dogru degilmis demisti bir arkadas burada
aryig LaMamaDellaCicala bizim kendi doktorumuz bizzat kaynayıp içirin demişti. Ama 8.5 aylık artık ben normal içme suyundan veriyorum.
LaMamaDellaCicala aryig ben yurtdisindayim burada herkes cesmeden su iciyor ilk bende kaynatip vermek istedim eve gelen hemsire cesmeden guvenle verecegimi soyledi o yuzden….ama tabiki imkan yoksa hazir su veya kaynatılıp verilebilir
Yusufunannesi97 gulsk tam ayını bilmiyorum ama 7 aya kadar kaynamış soğumuş su verdim sonra bizim içtiğimiz tatlı sudan veriyorum direkt
Bebekcino gulsk Doktorum kaynatıp soğutup verin dedi hep öyle yapıyoruz marka fark etmiyor kendi şişe sularımızdan içiyor
Minigim38 gulsk ben hep kaynatıp sogutup öyle veriyorum kendimiz evde damacana kullanıyoruz onuda bebeğime verirken kaynatıp veriyorum
smmamons gulsk kaynatıp soğutulan suda mineral yararlı bakteri va hiç bir şey kalmıyor ve doktorlar asla önermiyor. E bebekten ceysu alabilirsiniz 1 yaşından sonra da normal sizin içiyiğiniz suya dönebilirsiniz
1tostos22 gulsk bizim doktorumuz kendimize aldigimiz damacana sudan verebilcegimizi soyledi kaynatmiyorum direkt veriyorum.
Deletedmom_875 E bebekten ceysu alıyorum. Kendimiz de hazır su içiyoruz normalde burda çeşme suyu içilmiyor. O yuzden bebek suyu veriyorum hala