Denizinannesi52 Valla bu saat oldu ne pişiricem bilmiyorum öyle kala kaldım yaz günü birşeyde yenmiyor
MommysMini Denizinannesi52 bezelyeli patates yemeği pirinç pilavı salata kavun . Bugün ben de zor buldum yemeği dolap da bomboş bi pazar yapmak lazım 🤪
JollyBaby Denizinannesi52 Dünden mercimek çorbası var yanına biber dolması yaparım soğuk soğuk yoğurtlu oooh
MeTeCa Denizinannesi52 Fırında yeşil biber közleyip yoğurtlayacağım ama ana yemek olarak ne yapsam ben de bulamadım 🤷🏻♀️
perikizii Buzluktan et çıkardım ama çözülür mü bilemiceeemm. Kasap a götürüp kıyma yaptırırim onuda tepsiye açarım diiye düşünüyorum 😏😏 bu sıcakta da bişey yenmiyor
2ogullu1anne Bugün dışardan yiyoruz. Çünkü çocuk sayım çok.Kahvaltısı, ara öğünü, meyvesi,öğle yemeği. Sürekli ne yapacam diye düşünmek beni yordu.
Pikapikapikacuuu Denizinannesi52 Hiçbir şey. Eşim 3 günlüğüne şehir dışına göreve gitti. Kızıma tarhana yaptım. Akşama da dünden tavuk var onu yeriz.
Aycan12ay Denizinannesi52 annemgil gelecek güveçte kaşarlı köfte pilav ve yoğurtlu köz patlıcan salatası yapmayı düşünüyorum
Etipufffum_benim Kuru patlıcan biber dolması buzlukta vardı tarhana çorbası pirinç pilavı ayran bugün kolaya kaçtım popomu kaldirasim yok