Yerinde durmuyor beni de delirtiyor🤣 hiç bebek gibi davranmıyor küçük adam gibi geçen kızartma yaptım biber kizartmistim masanin kenarına koydum tabağa uzanabilmis biber de bahçeden yani öyle acı ki geçen misafirim geldiğinde hickimse yiyemedi zehir gibi diye. Sen bu biberleri ye kafamızı çevirdik babasıyla şok olduk hepsini yemiş ne yapacağımızı sasirdik biryandan ellerini yıkıyoruz karpuz koyuyorum ağzına acı alsın diye ama bu ağlamıyor kalan biberi aldık diye kıyameti kopardı. Ağzı yüzü elleri kabardı kıpkırmızı oldu ama çocukta tık yok otyrdu bizimle yemekte yedi biz hala bişey olacak diye bekliyoruz ama şükür olmadı. Köpeğimiz var evde ona eziyet hayvan sürekli kaçıyor oglumdan oğlum çok seviyor ama severken biraz canını yakıyor bende kıyamıyorum köpeğime oda evladım. Simdid kendi başına koltuklara cikiyor pencerenin pervazina basmak en büyük zevki rafadan tayfaya bayiliyor o başlayınca sevinçten ayaklarını yere vurur oynar. Zaten müzik duymasın gerçi müziğe gerek yok her dk oynuyor ellerini başını sallar. Tam bir afacan saçları da Müslüm Gürses in saçına benziyor kıvırcık 🤣🤣🤣🤣