Gamzeeyigun Kızlar bebeğim şuan 10 aylık 5-6 adım kendisi atıyor yürümeye de çok hevesli tam anlamıyla yürümesini mi beklemeliyim yoksa şimdiden alayım mı kararsız kaldım? Marka öneriniz olur mu?
Linaamom Gamzeeyigun doktorlar yürümeye başladığında ayakkabı giydirin diyor ben de öyle yaptım Vicco marka tercih ettim genelde o marka tercih ediliyor
Alps_momm__ Gamzeeyigun vicco kullanıyoruz çok memnunum Ya da ebebekte baby walk var o da güzel ikisini de tavsiye ederim
menek16 Gamzeeyigun genel de tam anlamıyla yürüdüğünde tavsiye edilir vicco çok alınanlar arasında ama bize doktorumuz bilegi saran model olmalı dedi kifidis önerdi
Gamzeeyigun Alps_momm__ vicco düşünüyordum bende ama e bebeginkini ilk kez duydum ona da bi bakayım tesekkür ederim😊
Linaamom Gamzeeyigun dengede durup tam yürüdüğünde alabilirsinz sorun olmaz şimdi almanıza çok gerek yok iyice yürümeye başladığında alın
Alps_momm__ Gamzeeyigun rica ederim İstanbuldaysanz Marmara Park AVM de vicco nun mağazası var deneyerek alabilirsiniz internetten uyup uymadığını anlamak zor.
Gamzeeyigun Ogulluana ufak ufak adım atmalariyla tam anlamıyla yürümesi arasında ne kadar süre geçti peki 1 ayı buldu mu
Dogacelik Gamzeeyigun biz kifidis tercih ettik. Evde yalin ayak, disarida ayakkabi yeterli oluyor. 5-6 adim atiyorsa ne kadar pratik yaparsa surec o kadar hizli ilerleyecektir. Onemli olan kalitesiz bir ayakkabiya maruz kalmamasi.
Gamzeeyigun Dogacelik çok teşekkür ederim vicco düşünüyordum ama söylediğiniz markaya da bi bakacağım 😊
Dogacelik Gamzeeyigun eger yakininizda magazasi varsa bebeginizle birlikte gidebilirsiniz. Orada ortopedist uzmanlar da calisiyor. Bebeginizin yuruyusune gore uygun ayakkabiyi onu izleyip oneriyorlar. Almasaniz da fikir vereceklerdir🫶🏻
Gamzeeyigun Dogacelik aaa gerçekten mi çok iyiymiş bi bakayım mağazasına İstanbulda yaşıyorum illaki vardır heralde mağazası burda çok teşekkür ederim 🥰🥰
Tweetyy Gamzeeyigun iyice yürümeye başladığında giydirmenizi öneririm önce çıplak ayakla yürüsün evde falan
Tweetyy Gamzeeyigun evet kesinlikle. Yürümeyi tam öğrenince giydirirsiniz veya dışarı çıkarken yine giydirin siz dışarda atacağı kaç adım olacak zaten. Ama evde falan giydirmeyin hiç