muratnannsi Bebegm 15 aylk .3 corba haric yemiyo .var mi öneriniz. Her gun yogurt çorbası şehriye ve tarhanadan ben skldm o sklmadi .sunu yap sevebilir dediniz varsa öneri alabilirim guzel anneler :)
sadekahve_bitter muratnannsi sebze çorbası minik küp doğrayıp havuç patates kabak mevsimine göre kereviz bezelye et suyu İstersen şehriyede atabilirsin yada yoğurtlu unlu yumurtalı terbiye yaparak Yoğurt çorbasına minik köfteler sulu köfte gibi
Umutveannesi muratnannsi ben klasik şehriye çorbası değilde tavuklu yapıyorum tarif olarak anlatayım size belki bebeğiniz sever. 3-4 tane tavuk butunu haşlıyorum, haşladığım suya şehriye atıyorum tavukları didikleyip atıyorum üstüne yağ nane yakıp döküyorum yani tavuklu şehriye çorbası olarak yapıyorum oğlum çok seviyor. Zaten bi onu bir de tarhana çorbasını içer başka içmez. Bende bekliyim burda önerileri
Deletedmom_60 muratnannsi havuc corbasi et yada kemik sulu ogluma yapardım cok severdi şimdi daha 4 ayligiz baslamadik 🥰
Fuuuuulya 3 ve 1 yaş iki kızım genelde öğlen çorba veriyorum. Mercimek çorbası, mantar çorbası, soğan çorbası, tavuklu un çorbası, tavuklu şehriye, kıymalı çorba, 4 kaşık çorbası, tarhana, yayla yapıyorum dönüşümlü bunları seviyorlar.
muratnannsi sadekahve_bitter dun bu sebze çorbasını yaptım yemedi döktüm:(( her gum ne yemek yapsam derdi cok zormus
yagmurkokusu_ Şehriye çorbasını deneyebilirsiniz bizde sebzeyi hiç sevmiyoruz ama şehriye olsun her gün bayılıyor ıspanak çorbası da deneyebilirsiniz pırasa da olabilir. Çorbalara kırmızı biber haşlayıp blendardan geçirip salça yaparsanız 1 küp atarsınız çok lezzetli oluyor
Zlhaanne muratnannsi ezogelin yapabilirsin sebzeli mercimek çorbasi yapabilirsiniz yeşil mercimekli ıspanak çorbası yapabilirsini, semizotu çorbasi yapabilirsiniz daha sayimmi ☺️
muratnannsi SelcanAyaz normalde de bizim yemeklerden yiyr ama evde cok yemek yapmıyorum canm o yuzden hergun ona ozel birsegler yapiorm .esim askeri personel evde cok olmuyor .benmde yemekle aram yok o yüzden hergun bebeğime 2 ya da 3 cesit yemek yapiorm
Mervie muratnannsi benim kızımda yirmi aylık asla mercimek sürmüyor ağzına ilk defa dün kaşığa koydum onada limon sıktırdım her kaşıkta oyun gibi yaptık içti deneyebilirsiniz
Deletedmom_60 muratnannsi 1 havuc 1 kucuk patates 1 adet kapya biber yarim çay bardagi kirmizi mercimek tavuk yada et suyu hepsini bi tencereye koyuyorum sonra blemdirdan geciriyorum et tavuk suyunda yag var diye yag koymuyodum ama istersen ekleyebilirsin az yada cok arttirabilirsin de malzemeyi istersen ayi buyuk oldugu icin baharat koyabilirsin
Zlhaanne muratnannsi ben hiç tarife bağlı yapmam canı hep kendim uydurarak yaparım istersen netten bak sen