Zehrahuma Arkadaşlar bugün bebeğime bimden uyku tulumu aldım ama nasıl giiydirmeliyim içine çok kalın değil çok ince de değil daha önce kullananlar oldu mu acaba?
Mmbd Zehrahuma arkadas yazmis cnm tog degerine bakmak gerek min 0,5 max 2,5 oluyor mesela benimki 2,5 tog cunku oglumun odasi kuzeye bakiyor ve oldugum yerde kisin cok soguk oluyor bide yatmadan banyo yaptiriyorum usutmesin diye en kalinini aldim
Moondem Zehrahuma benjm kardesimde ogluma almis cok kalin biz disari cikarken kullandik bgn oyle kullanirim galiba cunku gece yatarken giydirmek cok zor geldi bana smdi uyumaz uyuyunca giydirirken uyanir falan bilemedim bende
SFGA İçinde tog bilgisi yazıyorsa internette tog bilgisine ve oda sıcaklıgına göre nasıl giydirmeniz gerektiğinin bilgisi var.
Zehrahuma Mmbd evimiz merkezi sistem termometrem yok ama şöyle soliyim ben hala kısa kollu ileyim evde
Mmbd Zehrahuma oh demek baya sicak eviniz bebis 3 ayliktan Buyukse kisa kollu body + pijama + tulum deneyin ensesinden kontrol edin usuyor mu terliyor mu ona gore kiyafetlerini adapte edersiniz uusuosa uzun kollu bodye gecersiniz
Zehrahuma Kısa kollu zibinla giydirdm yatirdim büyüdü sonunda :) sıcak her yeri hatta biraz terleme bile olacak gibi duruyor bakalım ne olacak usumesin de çünkü kesinlikle örtü tutmuyor üzerinde uykuda dahi hissedip tekmeleyip atıyor 8 buçuk aylık bu arada