Aysesucmz Merhaba anneler bebeğim 47 günlük ikizler burcu bir gün boyunca kuş uykusu yapıyo gün içinde toplasak 1 saat uyumuyo bile ama ertesi gün tüm gün boyunca uyuyo napmalıyım ya da böyle olması normal mi daha tecrübeli olan anneler bilgi verebilir mi ☺️
silaa66 Aysesucmz benimki de ikizler baya uykucu 😂 gece mesela 9 bucuk gibi uyur gece emmeye kalkar ıh der gözunu acmadan emer sabah 7,8 de kalkar 😂😂😂
mrveefe12 Aysesucmz her çocuk farklı oluyor ya tavsiye versek boşuna çünkü uyku düzeni diye bişey olmuyor bu aylarda. 😐Mesela kızım 2 aylık doğduğundan beri çok güzel uykuları …hiç uykusz kaldığımı bile hatırlamıyorum, ama oğlum tam tersiydi uyumazdı hiç .
Kubrah Aysesucmz ilk 3 ay kendilerini anne karnında hissediyorlar. 4. Trimestir diye geçiyor. İlk 3 ay belli bir uyku düzeni olmuyor maalesef. Bir gün çok uyuyup diğer gün kesik kesik uyuyabiliyorlar. Ama siz uyku öncesi rutinler yapabilirsiniz özellikle akşamları her gün aynı saatte yatırmaya çalışabilirsiniz.
Aysesucmz silaa66 maşallah benimki hiç öyle değil normal de bile gece 12 gibi uyuyo hergün duş aldırıyoruz ki su uykusu yapsın ama ona bile zar zor uyuyo napcamı bilemedim
silaa66 Aysesucmz duş sonrası masaj yap emzir sonra kucağınızda gezdirin evde beli dinlensin hem gazını çıkartın yorulur uyur
Aysesucmz silaa66 öyle yapıyoruz da hemen uyumuyo işte dün mesela dışarı ya çıktık belki yorulur uyur diye ama dışarda bize kök söktürdü hep kucakta durmak istedi arabaya koyunca ağladı geldik eve akşam 10 da duş aldırdık yine uyumadı gece 2 de anca uyudu zar zor oda
Aysesucmz Kubrah teşekkür ederim ben aslında hep aynı saate denk getirmeye calışıyorum ama kendisi uyumak istediğinde uyuyo gibi bişey oluyo sabit gece 10 da yıkıyoruz uyku moduna gesin diye ama olmuyo malesef daha mı erken uyutmaya calışmalıyım bazen gündüz uykusu yapıyo bazen de yapmıyo karışıyo düzen işte