Emine071 Dün burda dolanıyordum biri güneş çok kırmızı deprem mi olcak dedi bugün adana da 5.5 deprem oldu tuhaf oldum depremi duyunca aklıma yazan kişi geldi geçmiş olsun adana Allah bir daha yaşatmasın
sunflower01 Emine071 Allah razı olsun sallandik vala Uykudan uyandım ben eşime biraz kizarak sordum yatağı niye sallıyorsun dedim yoo ben uyuyordum dedi bi baktim avizeye sallanıyordu korktum yalan yok ama içime doğdu geceden çünkü kizimi yatagimizda emzirirken alttan bi hareketlenme oldu yatak anlık yukarı kalkip indi gün içinde de de düşünüp duruyordum zaten bugun yarin olsa napacaz diye. Korktuğum başıma geldi ama o yazıyı ben yazmadım onu belirtmek isterim Şunu da eklemek istiyorum hâlâ içimde bir sıkıntı var Allah hayırlara çıkarsin inşallah
Beyzanur7 Emine071 iki gün önce balkona çıktm az oturdum baktım ay kıpkırmızydı aklıma geldi deprem … 🤦🏻♀️allahım korusun bitsin tamamenn.. Kayseri’de oturuyorum mübarek Afrika’da olsa hissdlcek … Her şehirden hşssedypruz bide yüksek kat sağ sol yapıyor
bebedoormom4 Terlikgeliyor evet ya öyle oluyor hava Zonguldak erdgliliyim bir kaç ay önce burada deprem oldu . ve ondan bir iki gün önce gökyüzü kızılımsı hava bir tuhaftı .
Tomris-Hatun Terlikgeliyor degerli ustad hayatimin bundan sonraki sureci icin aydinlatirmisiniz beni dnxnxnznznzzn 🤣🤣🤣🤣
Demoo Beyzanur7 geçmiş olsun kayseri her depremi hissediyor mu ya cok adini duydum allah yasatmasin kimseyi caresiz birakmasin yuce mevlam
Deletedmom_110 Emine071 devamı geleceğini söylüyorlar inş kazasız belasız zararsız şekilde atlatılır inş
keskebirazuyusam Terlikgeliyor Balıkesir belediyesine yazan sen misin yoksa😂😂 adın deprem kâhinine çıkmazsa iyi bacım
keskebirazuyusam Terlikgeliyor 😂😂😂😂 deprem haberini duyunca aklıma geldi dün biri deprem mi olacak diye post açmıştı dedim
Simaykck Emine071 Benimde bir önceki gece aklıma geldi gökyüzü kırmızı gibi geldi banada eşime söyledim hatta bende bekliyorum olacak diye resmen
cahillesohbetikestim Tomris-Hatun konudan bağımsız kız senin ismini her gördüğümde posta gazetesinde ki o sorular geliyor aklıma 🤣
MyDarlingSon Emine071 Benim de aklıma o geldi sabah duyunca demekki doğru diye düşündüm o an geçmiş olsun Adana
Terlikgeliyor keskebirazuyusam ihtimal vermeyerek açmıştım o postu tamamen merak üzerine ,genelde kar yağmadan önce hava kızarır böyle , temmuz da kar yağmayacana göre depremle ilgisi olabilirmi diye dusundum , halk arasında öyle bir söylem de oldugu icin
E_Defne Emine071 gökyüzünden hareketlilik yeryüzünü etkiler izmir depreminde seneler önce görünen mavi dolunay görünmüstü ve o gün deprem oldu