Emir_mom Yine deprem oldu beşik gibi sallandık🥺 Psikolojimiz bozuldu heran birşey olacak korkusuyla.Rabbim beterinden korusun.Hissedenler oldumu ?
Semaelisa27 Emir_mom Gaziantep’ten çok fazla hissettik tam geçti derken yeniden kendini baya hatırlattı çok korktuk bebeğime nasıl koştuğumu bilemedim Allah yardımcımız olsun
E_A_H27 Emir_mom Gaziantepteyim iyi sallandı korktuk baya Allah’ım yine aynı şeyleri yaşatmasın inşallah ama Naci görür uyariyordu
silaa66 kayseri falan hissetimi hamile arkadaşım var yazmak ıstemıyorum panik olur diye eger hissedildiyse yazıcm 🙏🏻
Elifbeyzam Emir_mom neredesiniz siz bende marastayim tam geldim gene oldu yalnız kalmaya alışmıştım şimdi gene korku başladı 😔
silaa66 tosbiksmoms evet ya gördüm burdan bir hamile arkadaşım var ınstagramdan yazdım görmedi şuan :( eşi de yanında değil annesi yanındadır umarım geçmiş olsun🙏🏻
tosbiksmoms silaa66 teşekkür ederiz benim eşim de sabah işten geldi 10 dk sonra depremi hissettik o olmasaydı çok korkardım.
silaa66 hemsireemom evet cok geçmiş olsun kendisi uyuyormuş hissetmemiş hıssetseydı panık olurdu hamile 🥺🥺 siz nasılsınız