Udu Bebegi 5 6 aylıkken hamile kalıp doğum yapan oldu mu ne gibi sorunlar yaşadınız 2 sene yasakladi doktor ama 1 hafta geciktim diyete bağlıyorum ama yinede ödüm kopuyo ya hamileysem diye bu sürelerde hamile kalıp doğum yapan oldu mu
Hazel0506 Udu arkadaşım bebeği 8 aylıkken hamile kaldı bu hafta doğumu var çok şükğr problem yaşamadı
KubraurganAlper Udu şuan 2. Bebegim 8 aylık ve 5 gün geciktim test yaptm iki testim de çift çizgi dün kan verdim sonuç bekliyorum korktuğum basima geldi sanrm 🤦♀️🥺😔
Hsrtgndz Udu kuzenim çocuğu 3 aylikke tekrar hamile kaldı ilk dogumu sezeryan erken doğumlu ama ikincisini gününde dogurdu yine sezeryan tabikide ama hiç bi sorun gasamadilar herşey iyi gecti
Udu Hazel0506 yine 3 ay gibi bi fark var ortada yine burda okumuştum sanirim 3 doktora gitmisti karnin acilir falan demişlerdi
MeTeCa Udu karnin acilir Ben böyle birşey görmedim, inşallah da kimse yaşamaz. Doktor ilaç veriyor diye biliyorum ama ayrıntı bilmiyorum 🤷🏻♀️
Udu esma-nur 5 gun geciktim bide ilk hamileligimde ki gibi soguk sicak terlemeye başladım ani degisim oluyo cok korkuttu beni ama diyet yapiyorum 1.5 aydir diyetisyenim diyet etkiler demişti biraz o yonden icin rahatliyo sonra ya hamileysem napicam diyorum kafam allak bullak 🤦🏻♀️
Udu KubraurganAlper of allahim yaaa annem cildiriyo ins degilsindir diye berbat bi hamilelik gecirdim çünkü insallah degilimdir ya insallah , simdi test yapsam zaten belli olmaz
KubraurganAlper Udu bnm annemde hatta ilk tepkisi de baya sert oldu ama dün kan sonucuma göre 4 haftalık hamileymişim 😔
Udu yasminmomy ay seninki gene 8 aylık ben ne halt ederim atama bekler gibi yol gözlüyorum ama hala gelen giden yok annemde sen hamilesin diyip diyip iyce psikolojimi bozuyo beklemeye devam sonra burda birlikte ağlaşırız 😭😂
yasminmomy Udu hamilelik korkutmuyor memeden nasıl kesicem korkusu var kesmek de istemiyorum benim için aşırı kurtarıcı geceleri ve dışarı çıkmalarda ama vardır Allahım bi bildiği diyip kendimizi avutmaliyiz😂
Udu yasminmomy benim sütüm ne yaptıysam gelmedi meme derdi yok ama oglum asiri zor bi bebek mahvoluruz ailecek 😂