Sacmalama_Engiinn 3 ay 23 günlük bebem var ne zaman karın üstü dönmeye başlıyorlar benimki sadece 1 defa döndü eli altında kalınca ağlamaya başladı çok mu tembel benim kızım yoksa daha vakit var da ben mi çok sabırsızım ksgdjs
Deletedmom_117 Sacmalama_Engiinn benimki donuyo 😂😂eli kaliyo bagiriyo yada döndüğü yerde kaliyo sjsjsj 38 gunluk
silaa66 Sacmalama_Engiinn Liya 2 aylık oldu dün dönuyor fakat kolu kalıyor ona rağmen çabalıyor hemen çeviriyorum😂💖
ayazsmotherr Benim oğlum da 3 ay 25 günlük yavaş yavaş dönmeye çalışıyor tek tük dönüyor ama kolunu altından çıkaramayınca hırsından ağlıyor daha vakit var demek ki😄
Sacmalama_Engiinn silaa66 şu mesajları kızıma göstereyim de hırslansin benden kucukleri beceriyor ben nasıl dönemiyom diye ksbdjssj
haticey25080404 Sacmalama_Engiinn 3 ay 21 günlüğüz oğlum 3-4 gündür dönüyor kolu altında kalınca balık gibi çırpınıyor 😂
AliAreninAnnesi Sacmalama_Engiinn Oğlum 3 aylıkken sağa sola dönüp çabalıyordu tam 4 ay 15 günlükken dönmeye başladı ilk zamanlar çırpınması çok normal zaman geçtikçe kolunu kendi çekiyor zaten 😊 şu an 5 ay 15 günlüğüz bütün evi dönüp sürünerek dolaşıyor resmen 🥰😀
-yavrukus- Sacmalama_Engiinn 3 ay 10 günlüken döndü kolunu da kurtarabiliyo artık yavaş yavaş emekliyo önüne Sevdiği oyuncaklarını koyuyorum sürükleniyor yerde 😅 3ay 25 günlük oldu
haticey25080404 Sacmalama_Engiinn ayy kolu kalınca çırpınıyor dedim az önce bi baktım kolunu da kurtarmaya başlamış bebekler herşeyi çok çabuk öğreniyor 😍😍
AliAreninAnnesi Sacmalama_Engiinn ben hatta oğlum sizinki kadarlıkken doktora sitem etmiştim hiç sevmiyor karın üstü filan diye birkaç video önermişti onları sürekli yaptırdım bir anda değişti çocuk 😀 plates topu ve su matları var onlar çok destek oluyor bir dene istersen canım onları 😌