Defneninannesi6 5 ay 15 günlük bebeğim 5.5 kilo geliyor geçenlerde çocuk doktoruna götürdüm ve gerileme olduğunu söyledi 6 7 olması gerekiyor dedi ama internette 5 kilo alt sınır diyor bebeğim emmeyi reddediyor ve formül sütte hiçbir şekilde içmiyor ne yapmalıyım?
ALPARSLAN_bey Defneninannesi6 kaşıkla icirmeyi denediniz mi benim oğlumda biberonla içmiyor kasikla veriyorum sütümü sagdigimda
livanurvealpinannesi61 Defneninannesi6 oğlum 5 aylıkken 7500 kiloydu Çocuk doktoru kilosu fazla demişti 5 aylık bebek 5 kilo ve üzeri olmalı karnı doyuyor ise sorun değil aslında
Defneninannesi6 Aaayysseee 5 ay 4 günlükken gittim doktora çocuk gelişimciye yönlendirdi o da 10 15 gün geçsin öyle başla dedi
Defneninannesi6 ALPARSLAN_bey Kaşık biberon falan da denedim almıyor ağzını kapatıp kafasını sağa sola çeviriyor
momy_alya Pirinç unu filan da verebilirsin ve bazı doktorlar ek gıdaya da başlatıyorlar. Benim kızım mesela kolay kolay oturarak emziremiyorum, çok kıvranıyor ama ayağa kalkıp gezdirerek emziriyorum.
Defneninannesi6 momy_alya benim kızımda öyle emdiği zaman da yatarak emmek istiyor kaşık mama vermeye başladım
Defneninannesi6 livanurvealpinannesi61 Bi başka doktorda 1 ay önce götürdüğümde 4980 gelmişti normal olması gereken aralıkta dedi ama çevrem diyor çok zayıf diye