Alerjikrinit servisle uğraşmanız gerekmiyor 2 sene olan garantisinde direkt Media Markete götürüyorsunuz onlar ilgileniyor. 1 kere batarya değişim var ücretsiz lk 1 sene Her şey dahil garanti yani biz düşürsekte kendimiz kırsakta dahil. 2. Sene elektroniksel arızalar dahil. Ben 5 seneye uzattım alırken garantiyi malum ucuza almıyoruz 🤷
Parçaları şöyle çok komplike değil devamlı değiştirmek zorunda kalmıyorsunuz. 1 halı süpürme aparatı var, 1sert zemin süpürme aparatı var ama benim evimde çok açık yer yok görünen parkeleride halı aparatı ile aldım gayet temizliyo, 1 dar alan aparatı var ince uçlu olan, 2 tane de toz alma aparatı var bunu birleşik yapmışlar yani ucu takılıyken kıllı kıllı hani komodin yatak kenarları yatak başlığı falan almak için ucunu çıkarınca kadife gibi ince bi aparat kalıyor oda daha hassas yerler için TV gibi.. ben googleden şikayetleri vs de araştırdım en az şikayet karcherda diyebilirim . Seçmemdeki bi etkende bu. Birde şunu söyliyim yeni diye dikkat etmeme rağmen makineyi masajın altını süpürürken masaya çarptım dedim kesin kırıldı bi baktım 1 milim kadar ezilmiş sadece 😃 yani yukarda da yazdığım gibi Dyson bana çok dandik geldi plastik olarak karcher kaliteli duruyor. İnceleme şansınız varsa gidip ikisine de bi dokunun derim 👌