Kitapkokusu AnGeL_24 Bugün beni de aradılar 2 kere bende fotoğrafına bakayım derken geri aradım yanlışlıkla inşallah yanlış bir şey yapmamışımdır. 😂
Prenses_Liya AnGeL_24 Benide aradılar geçen profilininde siyah bir adama vardı iki kez aramış ne alakaysa bana denk gelmiştir dedim belki
Biz3kisiyiz_ AnGeL_24 beni de 2 gün önce wp tam aradılar çaldırdı kapattı 😂 kontör yok sanırım asadda 🙈
bngyldrm Vallahi ınstada gördüm yabancı numaralar herkesi arıyormuş wp’den bu aralar (Tanzanya’nın numarasıymış 255)
AnGeL_24 Rabia_kk [silindi] ikiogulannesiii Kitapkokusu bngyldrm Beni 1 defa aradı baya korkdum aca acsaydim ne gorucekdim
[silindi] Bugünde beni +20 ile başlayan numara görüntülü aradı hemde 2 defa geçen hafta da +044 birleşik krallıktan miras kalmış öyle mesaj geldi 😂 az kaldı inanıp dolandırılacağım
AnGeL_24 Deletedmom_73 AlinaEmreHan1 Esleminannsi029222 askmoglum witcher Biz3kisiyiz_ Prenses_Liya Kitapkokusu Hiç kimse açmamis baya merak etdim🙄
Esleminannsi029222 Bende geçen hafta aradılar 932 olarak başlıyor bana evden iş yapmamı istediler tabiki de dolandırıcı numarayı engelledim