Erimuralll Kızlar merhaba 6 aylık bir oğlum var bebivita mama kullanıyorduk 2 numarasına geçtik fakat mamanın tadı 1 numara gibi değil ve artık oğluma vermek istemiyorum mama hemen çok ince hemde berbat bir tadı var hiip mamasının tadı nasıl yardımcı olabilir misiniz
zeynepzeze Erimuralll Sizin mamanın tadı ile ne işiniz var anlamadım 🤷♀️ Bu yaşa kadar herşeyin tadını almışsınız o kadar güzel yiyeceklerin. Mamanın tadını beğenmemeniz normal değil mi? Bebek yiyorsa sorun yoktur bence. Ha yemiyordur marka değişimi olabilir
Saribidik Erimuralll bebelac mamasının tadı güzel ben onu veriyorum. Ayrıca mamanın tadıyla ne işin var diyen arkadaş, kendin beğenmediğin bir şeyi bebeğine vermeyi gönlün razı olmaz yani benim için öyle.. zeynepzeze
Nazlicicegim Erimuralll Aptamil Sma ve hipp kullanmış biri olarak tadını en beğendiğim sma ydı severek içtiği. Ama her mamada her bebeğe yaramıyor maalesef. Buna da dikkat etmek lazım
ayfernaz Bebivitanın tadından ziyade içeriği berbat o yüzden zaten vermeyin bence de. Aptamilin tadı iyi anne sütüne en yakını bence
kiliclar [bilinmeyen] yiğenime verdik bir ara bebivita ama kabızlık yaptı sonra tekrar bebelac döndük.